Petra Frey er blevet mor

Schlager sangerinden Petra Fry og hendes kæreste Thomas Kaserer er i baby glæde. For få dage siden kom deres lille datter til verden. Også navnet på den lille nye Schlager fødte er gjort bekendt: Zoe. På Facebook offentliggjorde sangerinden det første billede af hendes datter og skriver dertil: “Hvis man elsket livet, får lykken også et navn. Vores datter Zoe. Min skat Thomas og jeg er overlykkelige. Sikke en følelse endelig at holde hende i vores arme”.

Hvis man elsket livet

Om det er som sangerinde i “Eurovision Song Contest” eller som danserinde i det østrigske danseshow “Dancing Stars”, vil scenen altid være en stor lidenskab for Schlager sangerinden. I TV udsendelse med hendes daværende partner, danse profil Vadim Garbuzov var hun en “Dancing Star”. Med hendes aktuelle kæreste og far til hendes barn, har sangerinden fundet en anden form for lykke. I mere end to år har de dannet par, selv om de har kendt hinanden i længere tid, før de blev kærester. Nu fuldender babylykke den 37 åriges liv.

Tillykke fra alle sider

Når et nyt liv kommer til verden, vælter det selvfølgelig med tillykke til de ny bragte forældre. I dette tilfælde også fra Zillertaleren, som på Facebook har skrevet under baby billedet: “Kære “Pezi” Petra Frey og Thomas . Meget kærlighed og godt til jeres nye! Velkommen ZOE´direkte fra hjertet! alt godt fra os JUZI´s”.

Facebook, Petra Fray
Facebook, Petra Fray

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER