Peter Wackel anholdt på Mallorca

Han havde ikke set det ske eller forventet at det skete: I et interview var Peter Wackel begejseret for sit nye aktuelle “Bombenkrache” “Scheiss drauf”. Sangen har allerede ligget 10 uger på charten. Til Mallorca “Hit des jahres” var han til en video optagelse på Malle (Mallorca), men tingene udviklede sig anderledes.

Ved optagelserne til “Scheiss drauf” slog det spanske politi til. I manuskriptet stod der, at der skulle indspilles et indbrud. En jernport skulle overvindes og en golfbane skulle gøres usikker. Alt var naturligvis aftalt med ejeren på forhånd.

Peter Wackel fortalte til Promiflash:

“Baggrunden var, at vi skulle lave denne nye video lidt som spillefilmen “Hangover” på Mallorca og opgaven var at bryde ind på en golfbane og stjæle en bil”. 

I manuskriptet stod der intet om at blive fanget af politiet, siger schlager sangeren, der blev konfronteret med blå blink og sirener:

“Jeg var virkelig ekstrem chokeret… Pludselig var der bag mig blå blink, sirener, og en masse tamtam”.

Anholdt!

Peter Wackel kunne ikke nå at identificere sig før håndjernene klikkede – Hvad han ikke viste: Hans produktions team havde arrangere det hele. Scenen var en hemmelighed og var planlagt og dermed blev Peter Wackel virkelig chokeret over hans anholdelse, man glemte vel vidende at sætte det ind i manuskriptet. Da han var faldet ned, sagde han:

“Jeg har aldrig haft med politiet at gøre, så det var en ny erfaring for mig, oh gud, i Spanien vil jeg ikke have problemer med loven.”

Videoen er en vellykket Re-make af Hollywood filmen “Hangover 2”. Det spanske politi er i filmen blevet ukendelige gjort. De havde ikke givet tilladelse til at ville medspille i videoen.

Peter-Wackel-anholdt-på-Mallorca

Kilde: Schlager planet. com

Det skal du læse