Peter Maffay koncert 2013: Tabaluga og Tour

Med den femte og sidste del af eventyret “Tabaluga und die Zeichen der zeit” sluttede det forgangne år med succes. Peter Maffay og hans Tabaluga, et perfekt team. I år er Peter Maffay tilbage på scene, denne gang med sit band. Sidste fredag den 28-6-2013, var den sidste koncert.

Peter Maffay & Tabaluga: Den grønne drage var en realitet

Da Peter Maffay , skabte Tabaluga sammen med sangskriver Rolf Zuckowski tilbag i 1983, kom den lille drage som ide til koncept album “Tabaluga oder Reise zur Vernunft”. Albummet blev en succes og der kom yderligere 4 CD´er med den grønne drage. Derudover blev det til 3 Peter Maffay og Tabaluga tourner:

  • “Tabaluga & Lilli”
  • “Tabaluga und das verschenkte Glück” og
  • “Tabaluga und die Zeichen der Zeit”

Eventyret er fortalt til ende. Som det så skønt hedder i et eventyr: Hvis ikke den er død så lever den stadig.

Peter Maffay Tour 2013

Med sit band var det for Peter Maffay i 2013, koncerter fra maj til juni med Open air gennem Tyskland. Fans var ikke skuffede: Peter Maffay rockede som i gamle dage på scene. Hits som “Bring mich nach haus” var der, men der var også nye sange, som stadig var ukendte. De kommer på et nyt album. I slutningen af hver koncert gav Peter Maffay et par klassikere: “Über sieben brücken musst gehn” en man ikke kan gå glip af og gør koncerten perfekt. Det gælder også for “Sonne in der nacht” som også er en absolut ørehænger ved Peter Maffay koncert 2013.

Peter Maffay der er født i 1949 i Siebebürger og opvokset i Bayern, kom med sin første single “Du” i 1970 og blev hans første stor succes. “Über sieben brücken musst du gehn” er hans bedst sælgende album til dato.

Peter-Maffay-Tabaluga-1

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse