Peter Kraus’ “Zeitensprung” højeste placering på hitlisten i seks årtier

Da Peter Kraus i 1956 blev opdaget i München, ville ingen vide, at i dag, efter 58 år, er dette navn stadig populært, og at han ville være på alles læber. Sangeren fejrede ikke kun den 18. marts sin 75-års fødselsdag, han fejrede også fødslen af sit nye album “Zeitensprung”.

“Zeitensprung” landede på en 26.-plads albumhitlisten

Denne disk gav den 75-årige et sensationelt farvel til livescenen. Med sit aktuelle album “Zeitensprung” er han siden sin debut landet på en 26.-pladsen på Media Control-hitlisten, og det er den højeste placering i hans karriere. Og det er noget, når vi ser tilbage på de mange succeser i hans liv.

Han har lavet 17 musikfilm, en del ved siden af Conny Froboess, udgivet plader i det meste af Europa (Frankrig, England, Italien og Holland) og USA og det på deres national sprog, og han solgte tre millioner kopier i de første fire år af sin karriere. Alt dette taler vist for sig selv.

Kilde: Semmel.de
Kilde: Semmel.de

Duet med Helene Fischer og elleve andre mesterværker

På det nye album finder man ikke nogen gamle ‘skinker,’ men snarere nye hits i skikkelse af de gamle. Præcis med denne kombination har Mr. Rock´n´Roll endnu engang ramt publikums smag. Sangeren har forsøgt med Ute Freudenbergs “Jugendliebe,” “Materias,” “Lial Wolken” og Culcha Candelas “Hamma” at tage “Zeitensprung” tilbage til 50’erne.

“Applaus, Applaus” skal sangeren også have for sin duet med schlagerdronningen Helene Fischer. “Wär heut mein letzter Tag” fra det tredje juleshow af den skønne sangerinde er også på albummet. Slutningen er en meget typisk Peter Kraus: ” Siger, farvel med rock”. Bliver det mon slutsangen på hans afskedsturné?
[box_info]Kilde: Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse