Peter Alexander: Dødsdrama om hans søn

Billede: Peter Alexander Facebook

Det er aldrig let at miste et barn. Schlager-legenden Peter Alexander behøvede ikke at opleve dette skæbneslag. Han døde i 2011. Næsten otte år senere fulgte hans søn Michael Neumayer efter ham. Men hans død er et mysterium den dag i dag.

2019 startede som et mareridt for Neumayers: Familielederen Michael blev fundet død den 13. januar i sit hjem i det tyrkiske feriested Belek. Den 56-årige efterlod sin kone Eliska og to voksne børn.

Hans død er stadig et mysterium den dag i dag: Hvad skete der den 13. januar 2019? Det er sikkert, at Neumayer skulle have lidt af helbredsproblemer. Han måtte indlægges dagen før sin død. Overraskende nok forlod han klinikken på det tidspunkt.

Ifølge “BILD” led Peter Alexanders søn af epilepsi og diabetes. Til dato er den nøjagtige dødsårsag ikke blevet bestemt. Politiet udelukkede ikke engang en forbrydelse.

Husholdersken: “Hjertevarm Person”

Et par dage efter døden fortalte en gammel ven af ​​familien, den tidligere husholderske, fru Eva, udelukkende til “Schlager.de” om den frygtelige hændelse.

Indtil Peter Alexander døde, plejede hun ham kærligt og havde også god kontakt med Michael Neumayer.

I samtalen understregede hun, hvor godt et mennesket sangers barn var: ”Han var virkelig tæt på mit hjerte og altid så venlig over for mig. Han var altid meget taknemmelig for det, jeg gjorde for hans far. ”

I to år har far og søn været genforenet i himlen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse