PATs nye single “Wenn Du da bist” er i handlen fra den 9. August

Den unge party schlager stjerne PAT har gjort det igen. Allerede efter de første takter af hans nye single “Wenn du da bist” fanger den og benene spjætter. Sangen spreder god stemning, producere sommerfølelse og en smule hjertebanken og den giver lyst til at danse.

At PAT er en ny stjerne på schlager himmelen, har han bevidst med talrige sange. Hvad juryen ved Europäichen Gesellschaft für Musik (EGFM) i 2010 erkendte, at han var den bedste i kategorien “Bestern schlager newcomer” des jahres”.

Med sine hits har han scoret talrige placeringer på den nationale og den internationale charts, det er blevet til top 10 chart placering på den tyske, Mallorca og den Schweiziske chart. Også velkendt på “Bellermann hits party” , “Aprés ski hits”, “Schlagerfox” og på “Neuen hitparade” på RTL II har han været præsenteret. Med meget charme og et indspindende live show, river den 23 årige sit publikum regelmæssigt op ad stolene.

Med voldsom kærlighed og bivirkninger, det synger PAT om på sin aktuelle udgivelse. “Mir wird so heiss, wenn Du da bist…” og enhver, der nogensinde har været forelsket, kender denne følelse godt! “Wenn du da bist” er en skøn schlagerfox cocktail af yderst dansebar lyd, kærlighed og “Sommer in der stadt” atomfære.

Singlen “Wenn Du bist” er i handlen fra den 9. August.

PAT

Künstlerhomepage: www.pat-music.de

Det skal du læse