Patrick Lindner: Det nye album “Nur mit Deiner Liebe”

I 25 år har Patrick Lindner rangeret blandt de store allround-kunstnere i den tyske show business. Den sympatiske mand fra München er kendt som vært i populære shows og som eftertragtet skuespiller, men selvfølgelig først og fremmest som en alsidig popstjerne, der sætter nye standarder igen og igen. For nu efter 25 år på scenen kan hans fans også købe hans aktuelle album i en meget speciel udgave: “Nur mit Deiner Liebe” indeholder som en særlig bonus to best of-variationer og blev udgivet her den 23. maj i 2-cd og 4-cd box fra Telamo.

Som ingen anden kunstner fylder Patrick Lindner i dag godt op i det tyske poplandskab. Siden sin andenplads i “Grand Prix der Volksmusik” i 1989 har han været en drivende kraft bag et boom af populære hits. Det er blevet til tre platinplader, seks guld, fem “Golden Stimmgabeln” og fire førstepladser i ZDF Hitparade, og det hele taler for sig selv. Den enestående position i det tyske underholdningslandskab har givet den 53-årige personlighed nogle strålende resultater i blandt andet showene “Ein Tag mit guten Freunden” og “Patrick Lindner Show”, som skuespiller i blandt andet “Traumschiff” og “SOKO”, og som forfatter.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Det specielle og fascinerende ved Patrick Lindner er, at han har genopfundet sig selv igen og igen i løbet af sin 25-årige og meget vellykkede karriere. Superstjernen præsenterer nu hele viften af sine musikalske værker på sin aktuelle jubilæumsudgivelse, hans første studiealbum i tre år.

Efter en vidunderlig romantisk indgang med nummeret “Dann kamst du” (video øverst) forsætter de 15 nye kompositioner, som blandt andet er “Komm küss ‘mich noch einmal”, en af ​​de mest dansable kærlighedserklæringer i de seneste år. Og det fortsætter med den stille, gribende sang “Du bist die Hoffnung”, hvor Patrick svæver med ” Von New York bis zu den Sternen” til en overstadig højtliggende flyvning, før han med en salme får en til at drømme “Himmel in Brand”.

Munter og livlig er “Heute ist dein Tag” hvorimod teksten i den smukke ballade om den store kærlighed til livet, “Mit dir ist jede Stunde ein Geschenk” (video herover), er skrevet af ingen andre end ​​Andrea Berg, som har været gode venner med Patrick Lindner i lang tid.

Popsangen “Sommer im Haar” er smitsom og absolut dansabel, ligesom den livlige sommersingle “Olé Hola”. Balladen “Mi Corazon” overbeviser med sine eksotiske lyde, en følelse af frihed som giver en iørefaldende sang “Schwerelos”, mens den gribende sang “Wunderschön” er den store sang om kærlighed.

Hvem har ikke nogensinde ønsket: “Wenn heute nochmal gestern wär”? Patrick Lindner finder passende toner til dette forgæves ønske. Med den episke ballade “Nur mit deiner Liebe” slutter han så den sidste runde af hans 15 forskellige og helt nye hits, før den usædvanlige kunstner giver en bevægende og meget følelsesladet “tak” til alle de fans, der har ledsaget ham gennem 25 år.

En særlig tak er også den eksklusive 2-cd og 4-cd box af det nye album “Nur mit Deiner Liebe”. Tro mod mottoet “Mein Dankeschön – Das Beste aus 25 Jahren” har Patrick Lindner samlet alle de store øjeblikke i sin karriere!

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

På dobbelt-cd’en finder man på den ene cd det aktuelle album og på den anden cd de 20 bedste højdepunkter i årene fra 1989 til 2014. 4-cd boxsættet indeholder 15 helt nye sange, herunder et bonus-hitmix og tre andre cd’er med 20 sange, hvor højdepunkterne i hans karriere er organiseret efter genre og humør: “Meine größten volkstümlichen Erfolge”, “Meine schönsten Balladen” og “Meine größten Schlager-Erfolge”. Så de store mindeværdige øjeblikke fra de forskellige kreative faser af Patrick Lindners karriere er samlet for første gang i én udgivelse!

Albummet “Nur mit Deiner Liebe” er tilgængelig som 2-cd boxsæt i butikkerne fra den 23. maj 2014.

Her er numrene på albummet:

CD 1

 1. „Dann Kamst Du“
 2. „Komm Küss Mich Noch Einmal“
 3. „Du Bist Die Hoffnung“
 4. „Von New York Bis Zu Den Sternen“
 5. „Himmel In Brand“
 6. „Heute Ist Dein Tag“
 7. „Mit Dir Ist Jede Stunde Ein Geschenk“
 8. „Sommer Im Haar“
 9. „Ole Hola“ (Radio Mix)
 10. „Mi Corazon“
 11. „Schwerelos“
 12. „Wunderschön“
 13. „Wenn Heute Nochmal Gestern Wär“
 14. „Nur Mit Deiner Liebe“
 15. „Dankeschön“
 16. „Komm Küss Mich Noch Einmal“

CD 2

 1. „Die Kloane Tür Zum Paradies“
 2. „Die Kleinen Dinge Des Lebens“
 3. „Ich Hätt’ Dich Sowieso Geküsst“
 4. „Anna Lena“
 5. „Ich Kann Keine Traurigen Augen Seh’n“
 6. „Ein Stern Am Himmel Ist Noch Frei“
 7. „Hast Du Heut’ Wirklich Schon Gelebt“
 8. „Bleib Bei Mir“
 9. „Bring Mir Die Sonne Wieder Zurück“
 10. „Wir Sind Stark Genug“
 11. „Wenn Es Noch Wunder Gibt“
 12. „Leb Dein Leben So Wie Du Es Fühlst“
 13. „Wann Seh’n Wir Uns Wieder“ (Radio Edit)
 14. „Soviel Liebe Lebt In Dir“
 15. „Gefühl Ist Eine Achterbahn“
 16. „Bella Italia“
 17. „Weil Wir Alle Keine Engel Sind“
 18. „Fang Dir Die Sonne“
 19. „Wenn Der Himmel Brennt“
 20. „Schenk Mir Deinen Talisman“ (Single-Mix)
 21. „Liebe Ist Viel Mehr Als Nur Ein Wort“ (mit Christopher Barker)
 22. „Auch Engel Brauchen Freunde“

Kilde: Telamo.de

 

Det skal du læse