“PARADIES & HÖLLE” – det mest moderne PALDAUER-album nogensinde!

Foto: Fotostudio Karl Schrotter, AT-8200 Gleisdorf

Paradies & Hölle – Titlen på det nye PALDAUER-album kunne ikke være mere passende, hvilket udtrykker op- og nedture i en af de mest succesrige karrierer i schlagerindustrien. De sympatiske drenge har været i schlager branchen i utrolige 50 år og har således levet igennem flere epoker.

Intet andet band kunne forblive i toppen så længe. I årtier har PALDAUERN altid formået at overraske, bringe nye ideer til branchen og sætte nye standarder – og altid uden uro og skandaler. Deres hemmelighed for succes: ikke tage dig selv for alvorligt, forbliv autentisk og aldrig miste respekten for hinanden og især ikke for publikum.

DIE PALDAUER har aldrig fulgt en tendens, men har altid været tro mod sig selv og har altid udviklet sig musikalsk.

“Hvis du vil efterlade et spor, skal du gå din egen vej” var mottoet, hvilket betød at DIE PALDAUER satte mange tendenser i deres karriere, og deres ideer blev kopieret igen og igen. ”Hvis du kopierer os, er det den mest ærlige form for anerkendelse!” Siger bandlederen Franz Griesbacher.

Fokus er på sjov og glæde ved musik – og du kan føle det i hver sang på det nye album “PARADIES & HÖLLE”. Foruden den moderne lyd er de værdifulde tekster, der kommer direkte fra livet, også slående.

https://www.facebook.com/diepaldauer/videos/512533696291821

I samarbejde med de mest efterspurgte sangskrivere og arrangører på den tyske schlagerscene som Rudolf Müssig, Christoph Leis-Bendorff, Frank Ramond, Dagmar Obernosterer, Dr. Bernd Opinion, Gilbert, Fred Jaklitsch eller Ernst J. Schmidlechner (for blot at nævne nogle få) formåede vi at pakke denne lidenskab i tide og udødeliggøre den på det nye album.

Producent Franz Griesbacher har i årevis tillid til teksterne af de velprøvde arrangører Christian Zierhofer, Tommy Mustac, Hubert Molander og Stefan Pössnicker. Albummet blev optaget i Stella Musica Studio, hvor hver sang blev omhyggeligt valgt af Franz Griesbacher og produceret på en moderne og atmosfærisk måde sammen med Christian Zierhofer.

Bandlederen siger: “Vores mål og vores lidenskab er at underholde mennesker i en høj klasse og at gøre dem glade med moderne tyske schlager!” Takket være det varierede og dynamiske design kan det nye PALDAUER-album lyttes til flere gange i træk uden at være kedelig.

Hver titel er iørefaldende! De er forskellige, hyggelige stemmer fra de to forsangere Didi Ganshofer og Renato Wohllaib og giver også en behagelig forandring. Den perfekte harmoni mellem de to forsangere afspejles imponerende i den aktuelle singel “Jekyll & Hyde”.

https://www.facebook.com/diepaldauer/videos/764689134070147/

En sang med absolut hitpotentiale! Efter hittet ”3000 Years” enorme succes er sangene “Das ist uns Nacht” og titelsangen ”Paradies und Hölle” igen to ekstremt mulige partyt hits til alle DJs. Balladen “Immer wieder geht die Sonne auf” passer perfekt ind i den i øjeblikket meget udfordrende tid og opmuntrer fremtiden. Selvfølgelig er de resterende otte sange ikke kun pladefyld, men ægte tyske hits, der går lige til øret og rører ved hjertet.

Da der i øjeblikket ingen koncerter kan finde sted, og de fleste specialforhandlere er forbudt at betjene albummet, vil albummet være tilgængeligt til download fra den 25. april 2020 i alle online butikker eller kan e-mailes (office@paldauer.at) eller telefonisk (+43 3150 2811) og kan bestilles uden forsendelsesomkostninger!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse