Optakt til Helene Fischer koncert i Herning 30/5-2015

Som noget naturligt i dag, så afholder fanklubber en lille sammenkomst inden man begiver sig af sted til koncerten. Det gjaldt også i lørdags, da den Danske fanklub for Helene Fischer samles i Herning på restaurant “Vores”. Tyskschlager.dk var forbi for at se hvordan de afholdte sådanne et arrangement, samt ville vi da også gerne snakke med nogle af fansne.

Kilde: Tyskschlager.dk
Kilde: Tyskschlager.dk

Helene Fischers fanklub mødtes som sagt til spisning på restaurant ”Vores” i Herning. Birger Myhre tog imod dem alle og delte kort ud med pladsnummer samt et nummer til en konkurrence. Der var mødt 75 medlemmer op, desuden var der besøg fra 3 tyske fanklubber og en Irsk fan havde også fundet vej.

Alex
Kilde: Tyskschlager.dk

Alex som er formand for klubben bød velkommen og fortalte lidt om hvad der skulle ske under spisningen, samt hvad der ellers var af nye info at fanklubben. Mens spisningen løb af staben var der en konkurrence, hvor de kunne vinde kalender, billeder, postkort m.m.

Kilde: Tyskschlager.dk
Kilde: Tyskschlager.dk

Stemningen var god og kiggede man rundt så var det en blandet alders gruppe, lige fra 8 år og op efter. En af de yngste fortalte at det var første gang hun skulle med til koncert og glædede sig til. Der var også 2 lidt ældre piger, de fortalte at de var med deres forældre og at de var taget med for at opleve stemningen og høre musikken, deres første koncert.

Kilde:  Tyskschlager.dk
Kilde: Tyskschlager.dk

Fanen fra Irland, nærmere Dublin som selv mener er den eneste fan i Irland, var sammen med sin kone og de havde givet sig selv en ”bryllupsdagsgave” og taget over for at se Helene Fischer, det var deres anden gang i Danmark. De fortalte at det kun 2 timer med fly, så de havde ikke nogen problemer med at tage af sted.

Selve restauranten ”Vores”, var et hyggeligt sted, personalet var i super humør. Selve restauranten kan rummer 130 personer i alt. Når der er koncerter i Herning, kan de godt mærke det, det er mest firmaerne der tager deres medarbejdere ud, inden de skal til koncert, de har ikke haft en fanklub før. Skulle man komme en tur til Herning i anden forbindelse er den helt sikkert et besøg værd.

Efter en hyggelig eftermiddag, sammen med fanklubben tog vi videre til koncerten.

Her under nogle enkelte flere billeder fra arrangementet – samt hvad deres buffet bestod af.

Kilde: Tyskschlager.dk
Kilde: Tyskschlager.dk – De 4 herrer som står bag den Danske Helene Fischer fanklub.
Kilde: Tyskschlager.dk
Kilde: Tyskschlager.dk

Til dem som gerne vil vide det, så kan vi fortælle at deres buffet bestod af følgende:

Forret: Koldrøget laksmed urtecreme, Tunmousse pyntet med salat og citron, Brød og smør. Hovedret: Kalveculotte stegt med friske krydderurter Honningmarineret skinke – Kartoffelsalat, Små bagte kartofler, Tomatsalat, Blandet salat med dressing samt rødvinssovs.

Det skal du læse