Oplev Helene Fischer med “Farbenspiel live” i 2015

“Held i uheld” hed det for mange triste Helene Fischer-fans, som i år ikke kunne få billetter til “Farbenspiel”. Mange måneder før turnéens start var alle billetterne udsolgt, og det fik mange af Helene Fischers fans hjerter til at briste, men nu har sangerinden givet dem nyt håb.

Kilde: Semmel.de
Kilde: Semmel.de

Helene Fischer med “Farbenspiel live” i 2015

Mange af schlagerstjernens tilhængere kunne i dag ånde lettet op, da hun på sin Facebook-side bekendtgjorde, at hun i 2015 vil give yderligere koncerter med turnéen “FARBENSPIEL LIVE”. Dette er noget, mange fans har ventet på.

“Kære fans, for at give jer mulighed for at opleve “FARBENSPIEL LIVE,” har Helene Fischer og hendes team besluttet, at der sommeren 2015 vil komme nogle højdepunkter”.

Budskabet er kort, og med det har hun gjort tusindvis af mennesker henrykte, for nu har de muligheden for endnu engang, at få fat i de eftertragtede billetter. Naturligvis hedder det også denne gang: ” Vær hurtig!” for disse billetter er kun begrænset og hurtigt væk, sandsynligvis hurtigere end man regner med. Billetterne til “Helene Fischer show 2014” var hurtigt væk, som man så. Vi regner også med, er der vil komme mange fans til “ECHO,” hvor hun skal være vært i slutningen af marts.

Vi skal nok holde jer opdateret mht. datoer for de forskellige eventer.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse