Olsen Brothers Ramona

Brødrene Olsen, den meget populære danske pop duo, er frisk tilbage fra Nashville, USA. De to har i bagage et helt nyt album: ” Brødre i Brothers ” . Kunstnerne fra Sony Music Danmark er licenseret til TELAMO for Tyskland, Østrig og Schweiz og München- og er tilfreds med alle at Brødrene Olsen fans er begejstrede for udgivelsen !

CD’en “Brothers til Brothers”, udkommer den 22. November 2013, og indeholder kun sange, som er blevet skrevet af Bee Gees , The Bellamy Brothers , Creedence Clearwater Revival , The Everly Brothers m.fl.

En plade optagelse i Nashville,  et “Mekka for musik “, har længe været en for Brødrene Olsen, og det har Jørgen og Niels ” Noller ” Olsen nu fået opfyldt. Sammen med nogle af de bedste studiemusikere i verden, er der i studierne i Nashville ” Brødre til Brothers ” – skabt et album med personlige udvalg af internationale klassikere.

En forsmag af dette imponerende nye album, giver Brødrene Olsen nu med” Ramona “, og er den første promo single udgivelse .

Sangen har en interessant historie. Det var oprindeligt “Ramona” som er komponeret i 1927 af Mable Wayne, og var temasangen til en tidlige lyd film, og allerede i 1920’erne, var den langsomme vals et hit. Utallige musikere og bands har siden vedtaget titlen. Den mest succesfulde der var, er utvivlsomt været Blue Diamonds som i 1960 tegnede sig for ” Ramona ” a foxtrot (lyt til videoen herover) , og sangen ramte som en bombe. Brødrene har genspillet ‘ Ramona ‘ på fem sprog og fejrede den største sejr i deres karriere.

Nu præsentere Brødrene Olsen denne klassiker i ny musikalsk forklædning. Det bliver interessant, hvordan placeringen på hitlisten bliver for den legendariske duo, med sin helt egen version af ” Ramona ” !

Den nye promo single ” Ramona ” er digitalt tilgængelig den 2013/10/25 .

olsen-brothers-ramona

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse