OLAF: “Ja ist denn heut’ schon Weihnachten” kan købes fra i næste uge

Vi kan ikke rigtig komme uden om det, men den tid nærmer sig, for nogle desværre, og for andre er det med en stor glæde. Olaf er tidlig ude og her er følgende.

Jul med et schlager idol.

I efteråret/vinter 2013 udkommer Olaf – der Flipper – med et længe ventet ønsket julealbum fra sine fans , som har stået øverst på ønskeliste: Et nyt julealbum, der skriver musik historie.

Med Flipper har Olaf udgivet et julealbum i 1987, altså for 26 år siden, så nu var det på høje tide igen. Olaf´s første vinter og julealbum “Ja ist denn heut’ schon Weihnachten” udkommer allerede den 27. September, forventninger er den smukkeste glæde.

Omkring halvdelen af numrene er skrevet og komponeret specielt til dette album, hvor der også er nye versioner af gamle klassikere at høre.

Traditionelle Tyske julesange som “Stille nacht” og “Susser die glocken nie klingen” Olaf har for eksempel givet ny tekst til “Jingle bell” (Winther zeit) og “Mary´s boy child”(geboren im Bethlehem).

Hertil er der allerede nu sat et nyt studioalbum i værk som udkommer til foråret, men lige nu kan du se frem til julen sammen med Olaf.

For det vare ikke længe inden det er tid til vinter sjov og sneboldkamp, slædesjovt, bage småkager, tænde stearinlys, sætte albummet på med “Ja ist denn heut´schon weihnachten” og se frem til den mest vindunderlige tid på året.

Olaf jule Cd

Kilde: Ariola.de

Det skal du læse