Olaf gør med det tredje album ligesom soluret.

I flere dage har det nye album fra Olaf stået på reolerne. Sammen med foråret vækker han gang i følelserne med “Ich mach’s wie die Sonnenuhr”.  For denne sidste ‘flipper’ er det hans tredje soloalbum og nr. 50 i hele rækken.

Olaf præsenterer også på det nye album ‘rent godt humør’

Olaf sætter, også med dette nye album, “Ich mach´s wie die Sonnenuhr,” det gode humørsejl og tager kursen mod hitparaden. Flotte disko-foxnumre inviterer til dans, romantiske ballader, forfører til drømme og duetten med datteren, Pia, er endnu engang med, så vi her i Tyskland ikke skal bekymre os om den næste generation.

På fredag interviewer Promipool.de sangeren, men denne gang vil de ikke bruge deres egne spørgsmål. I kan sende jeres spørgsmål til Promipoo.de,  hvad I kunne tænke jer at spørge Olaf om, og Promipool.de vil tage de mest originale spørgsmål med.

Kilde: Ariola.de
Kilde: Ariola.de

Originale spørgsmål vinder en håndsigneret cd af “Ich mach´s wie die Sonnenuhr”

For at deltage skal du klikke her og under artiklen på Promipool.de skal du skrive dit spørgsmål. De tre mest originale spørgsmål vinder en håndsigneret cd af “Ich mach´s wie die Sonnenuhr” og et autografkort fra Olaf.

Sidste frist er fredag den 4. April kl. 12.00.

[box_info]Kilde:Promipool.de[/box_info]

Det skal du læse