Officel tourne start for Santiano den 25.11.2013 i Rostock

Dette havde næppen nogen forventet for et år siden, at dette nye og usædvanlige musik projekt, kaldet Santiano, vil blive så imponerende og ride på en bølge af succes. I dag ved vi at det var stilhed før storm. Efter deres utrolige succes i år 2012, med tre dobbelt platin til deres debut album “Bis ans ende der welt”, en udsolgt tourne og blev belønnet med en ECHO, søger bandet nye højdepunkter. Den 10. Maj udkom deres andet album “Mit den gezeiten” og inden for kort tid nåede den 1. pladsen på den officielle tyske album chart og nærmer sig platin. I sommer spillede de som support på schlager dronningen Helene Fischers sommer tourne, og fra den 25. November 2013 tager Santiano på en massiv tourne, med over 60 datoer i Tyskland og Schweiz.

Ligesom sømandssange, den såkaldte Shantys, afspejler sangene fra SANTIANO det søfarende liv i fuld form, lyset fra ankeret, sæt sejl, længsel af følelse og travlhed. Og at musikkerne ved, hvad de taler om, på grund af deres begejstring for sejlads. Pete Sage, har blandet sammen med Westernhagen og Mike Oldfield arbejdet sammen som violinist, har kendt sejlads i 30 år. Men også de andre fire, har selv været sejlere, eller har som musikere i deres musikalske fortid “Den salte luft og den nordiske bredde” altid har været i fokus. SANTIANOs musikstil blander forskellige musik genre: Traditionelle, internationale folkesange, popmusik, Rock´n´Roll eller irsk folke musik. Og “koret” er kraftig og en kraftfuld stemme i tempofyldte numre og sjælefulde ballader – De mange facetter og deres musikalitet strækker sig til et helt musikalsk spektum. SANTIANO har formået det kunststykke, for en næsten glemt tradition for ny musik og gjort den moderne igen.

Santiano-live
Billede fra deres 2012 tour

Med Rostock har de stemningsfulde fyre fra det høje nord valgt en historisk havneby til deres tour start den 25. November. Linier og sejl sættes. SANTIANO tager på den store lange rejse.

 

 

>> De aktuelle datoer finder i her samt billetter

[box_info]Kilde: Universal-music.de[/box_info]

Det skal du læse