Ønske hits i år 2013: „Musik für Sie“

Så ligger juledagene bag os. Det var dage med kaffe, mad og gaver. Og skønt julen er forbi, så skal man forberede til den næste fest, Nytårsaften. I dag er der ønske hits i TV fra år 2013. Den perfekte “Varm op” til nytårsfesten.

Hvad er det ?

Når året er slut, viser mange TV kanaler, et overblik fra året der gik. Historier og utrolige begivenheder, men hvem tænker på det musikalske overblik for schlager fans? “Musik für sie” tænker på dig og viser os i aften hvad der skete i 2013 af sange. Værtinden Uta Bresan har også overraskelser i baghånden.

Overraskelser og møder

For en Olaf Berger fan, så er i aften en drøm aften. Kunstskøjteløber træner Annette Grassow bliver overrasket af Uta Bresan og kan ikke fatte sit held, da Olaf Berger står ved hendes side på skøjtebanen. Musikeren vil lære nogen vigtige bevægeler på isen. Uta Bresan besøger endnu engang familier og særlige personer, som har været i udsendelsen “Musik für sie”. Fra gården til slottet, alt er her. Det er en lille rejse i middelalderen og en tur i fremtiden.

Stjerner der kommer

For schlager fans er det værd at tændefor TV’et i aften. Volksrock´n´Roller Andreas Gabalier er med i udsendelsen, ligesom Andrea Berg og Helene Fischer. Schlager kejseren er med og også nytilkommeren Linda Hese vil man kunne høre musikalsk. “Musik für sie” bringer hits ind i din stue.

Så tænd for “Musik für sie” i aften kl. 20.15 på MDR

Skulle du ikke kunne tage kanalen så har du stadig muligheden for at kunne se det læs mere her hvordan

musik-für-sie-640-2013

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse