Nyt! TV-Show “Die Offiziellen Deutschen Party & Schlager Charts”

TV udsendelsen “Die Offiziellen Deutschen Party und Schlager Charts” er tilbage på TV! “Hvor præsentations mulighederne for kunstner fra genren Schlager og popschlager i de offentlige TV stationer, bliver skærpet, ønsker vi at lukke det hul med den nye sæson af showet”, siger Georg Fischer fra Megamix GmbH, der er den ansvarlige for produktionen af programmet.

“Foruden de kendte kunstner af schlager giver vi også kunstner/kunstnerinder fra “anden række” en chance, for at præsentere deres titler på TV”, siger Georg Fischer videre. Producent og redaktion er afhængig af et tæt samarbejde med senderen Deutsches Musik Fernsehen, som sender udsendelsen flere gange om måneden, og som kan modtages via kabel, Satellit og IP TV.

Værten vil være Frank Neuenfels

Som vært kunne de ansvarlige igen underskrive med Frank Neuenfels, som også var vært sidste år for programmet. “Det er for en stor glæde og ære igen at skulle være vært for dette show. Jeg glæder mig mange interessante møder med stjerner fra schlager og til håbefulde nye talenter“, siger Frank Neuenfels.

Op til fire kunstner live i studioet

I det innovative TV format vil der i hver udsendelse være op til fire live kunster som gæster. Desuden kan publikum bl.a. se den aktuelle top på party & Schlager hitlisten og det månedlige DJ tip.

“Vi glæder os til lanceringen af udsendelsen i oktober 2018” siger Georg Fischer.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse