Nyt show-engagement officielt

Das Logo zu “Zeig uns deine Stimme”.

Florian Silbereisen kan i øjeblikket ses som den nye overdommer på “Deutschland sucht den Superstar”. Det er nu officielt kendt, at han skal deltage i endnu et talentshow, hvortil de første detaljer nu er tilgængelige…

Talentshowet “Zeig uns Deine Stimme” går ind i sin tredje sæson i 2022. RTL-showet modereres af Daniel Hartwich. I dag (9. marts) blev det offentliggjort, hvilke kendisser, der vil være med som “musikstjerner”. Blandt dem: Florian Silbereisen! Multitalentet er med til afsnit 4, som skal optages den 22. marts.

I showet er der syv fremmede på scenen. Over flere spilrunder forsøger “en musikstjerne og en super fan” at adskille hveden fra avnerne ved hjælp af spor. Et team på fem personer, som er bemandet med kendisser, giver råd. I slutningen af ​​showet går det til “sandhedens stadie”. Det lyder spændende. Episoden med ​​Florian Silbereisen omfatter Tim Mälzer, Judith Williams, Harry Wiynvoord og… Bülent Ceylan.

Thomas Anders er også med i “Zeig uns Deine Stimme”. I det første nummer, der optages 15. marts, er Thomas Anders “musikstjernen”. I sæsonfinalen er det dog Florian Silbereisens “DSDS”-jurykollega Ilse de Lange. Og fans kan også være der live på stedet. Billetter til “Zeig uns Deine Stimme” fås nu hos billetservicen. Alle optagelser finder sted i marts.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER