Nyt RTL Show “Die Pool Champions” med Antonia aus Tirol!

I aften den 21-6-2013 på RLT kl 20.15 starter det nye sommer event show ” Pool Champion 2013 – Promis unter wasser”. Som navnet på udsendelsen siger handler det vandsport hvor det handler om for 10 deltagere om at få en plads på podiet. Blandt konkurrencerne er dykning og synkronsvømning.

Die-Pool-Champions

Antonia aus Tirol: Badenixe og Pool-Champion?

Med i spillet er også Antonia aus Tirol hun udtaler ” Jeg er allerede en energisk løber og skulle det være muligt vil jeg gå efter at blive Pool Champion 2013″. Fortæller hun på sin hjemmeside. Hun forsvarer sig mod det billede RTL udsendelsen har sat på som trash image. I en bikini i den varme sol forbinder hende med et sexet image a la Baywatch. Hun har dog en masse respekt og en smule frygt for de kommende opgaver da hun lider af angst for vand. Det er modigt at hun tager udfordringen op. Hun vil prøve at overvinde sin frygt og prøve at overskride sine grænser og gøre ting hun aldrig har gjort før.

Pool Champions-Jury

I alt vil der være fire live udsendelser. Ud over deltagerne vil der være juryen som er i topklassen. Den tidligere professionel svømmer Franziska van Almsick, reklame stjernen Verona Pooth, den tidligere professionelle svømmer og sport studievært Christian Keller og spring træner Gerd Völker, vil afgive deres dom over deltagernes sportslige præstationer.

De populære RTL værter Nazan Eckes og Marco Schreyl vil føre dig gennem udsendelsen. I ugevis har berømthederne trænet og fået støtte og rådgivning af fagfolk. Antonia har trænet hårdt og som hun siger ” En ting kan jeg fortælle, at jeg har trænet hårdt, men det er meget hårdere end jeg havde forstillet mig. Det er derfor jeg beder mine fans om hjælp, ved hver udsendelse, og ringe ind ved hver udsendelse og hjælpe mig”.

Antonias helbrede i fare ved deltagelsen

I flere dage gik der rygter om at Antonia skulle være kommet til skade eller var ved at give op før live showene. Sangerinden burde ellers have en stærk psyke med alle sine optrædener overalt i Europa. De ekstra strabadser med træning har fået hende til at skrive at hun ønsker at forkæle sig selv med en pause. I medierne går rygterne på at hun har en rygskade. I sidste uge skulle hun angiveligt være set på en klink på Mallorca og træne to gange.

Antonias konkurrence

Antonia skal vinde over disse ni deltagere:

Konny Reimann, Goodbye Tyskland” emigranter
Massimo Sinato, “Lad os Danceprofessionel danser
Melanie Müller, Bachelor” deltager i 2013 og erotisk model
Caroline Noeding, Miss Niedersachsen” og “Miss Germany”
Januar Kralitschka, Bachelor” 2013 Model
Thomas Drechsel, GZSZ skuespiller
Carsten Spengemann, studievært og skuespiller
Magdalena Brzeska, Let´s Dance” vinder og professionel danser
Lina van de Mars, studievært og bilmekaniker
I aften vil vi se om Antonia kan trods alle de rygter og de andre deltagere vil klare sig, vi krydser fingre. Det er i aften på RTL i aften kl 20.15.

 

 

Det skal du læse