Nyt remix af Stefanie Hertel

Den 27. juni, har hun fejret sin Grand Prix sejr i Zürich “Über jedes Bacherl geht a Brückerl” for 22. gang. Siden er der strømmet meget vand ned ad Bacherl. “Det er tid til en Bacherl-version 2014!” sagde Stefanie Hertel og derfor gik i studiet med fire musikere.

“Samarbejdet med gutterne (Wolfgang Lindner – trommer, Tom Eder – Guitar / som også spiller sammen med  gruppen “Seern” og “Gabalier”, Werner Laher – Bas / Wolfgang Lindner band, Anton Sauprügl – Harmonika/ tidligere Global Krynern) har været utrolig godt og sjovt, og alle har tilført rigtig gode idéer.

Bacherl versionen er nu ikke længere en ballade, men et glad stemnings nummer i rockabilly stilen, en blanding af land og folk-rock. Dette understreger den indfødte Vogtländerin også endnu engang, og hvor vigtigt og sjovt det er at bygge broer. Broer mellem enkeltpersoner og generationer – samt cross-genre musical. Singlen vil blive udgivet den 11. juli og vil der være tilgængelig for køb/download.

Kilde: Stefanie Hertel
Kilde: Stefanie Hertel

Man kan også opleve Stefanie Hertel på TV, og her er en kort oversigt.

13.07.2014 kl 10.00 på ARD  i programmet “Immer wieder Sonntags”
24.07.2014 kl 19.50 på MDR i programmet “Sommer, Sonne, Stefanie”
26.07.2014 kl 20.15 på MDR/ORF i programmet “Wenn die Musi spielt”
04.09.2014 kl 20.15 på MDR i Stefanie Hertel: “Die große Show”

Man kan læs mere om Stefanie Hertel her: www.stefaniehertel.de og videoen øverst er ikke den nye, men det er det nummer der er ved at blive remixet.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse