Nyt fra Fantasy

Kære Fantasy Fans – Så sker det. Endelig udkommer det længe ventet live album “Die sommernacht 2013” med Fantasy.

Naturligvis er der også på “Sommernacht 2013” udgaver fra “Endestation sehnsucht” og de største hits de fra de sidste par måneder: “Ein weisses boot”, “Halleluja”. “Flaschenpost” og titel sangen “Endestation sehnsucht” – Alle sammen titler på Airplay og dikosteks hitlisten og i utallige radio hitparader. Absolut danse garanti er der med de to, med hit som “Keine lügen” og “Wohner soll ich denn wissen, wie liebe geht”- Men også de nye sange som “Wenn du glaubst, der himmel stürzt ein”, “küss mich”, “Das mit uns” og “So wie im film” går direkte i benenen, men det vidner også om intense følelser og stor lidenskab.

Ved denne lejlighed udlodder Sony Music 10 styks af dette nye værk.

Sådanne kan i vinde:

Send en email med emnet  “FANTASY” på gewinnspiel@sonymusic.com og med lidt held, holder du måske snart det brandnye album i hånden. Hvornår konkurrencen slutter er der intet om!

Der er også en eksklusiv udgave på shop24 af “Endestation sehnsucht”. Den indholder CD “Endestation Sehnsucht live”, desuden DVDen “Der Sommernacht 2013” i Aspach og en CD med 9 hitmix de største Fantasymix og 2 helt nye julehits. Og det bedste: En Fantasy væg kalender 2014 følger gratis med.

fantasy-Endstation-Sehnsucht-Die-Geschenk-Edition

Freddy og Martin var også i studiet og arbejdede med to nye sange og sender dig de bedste hilsner.

fantasy-studio

Vi ønsker jer en dejlig tidog hav det sjovt med at lytte til Sommernacht.

Kilde: Sony Music

Det skal du læse