Nyt album fra Sandro

At Sandro har en stemme som man kan falde i af kærlighed, er ikke længere en hemmelighed. Efter at Sandro, som er søn af Fantasy sangeren Freddy, tilbage i September kom med sin officielle debut single “Sag einfach ja!” startede hans solokarriere, og nu er hans officielle debut album i starthullerne: “Verliebt”  hedder hans første album, der udkommer fra TELAMO d. 24 februar 2017. Den 22 årige følger op på hans anmelderroste optræden i den 13. udgave af “DSDS”, hvor han med sin følsomme stemme, gentagne gange forårsagede sensation.

“Verliebt” hedder også hans debut single som er dansebar og poppet, fra starten af er der massere af følelse og 100% lidenskab: “Hun er så forelsket/ men han ser hende ikke og drømmer kun for sig selv”, disse ord stammer i dette tilfælde fra Sandros far Fredi Malinowski alias Freddy März, med dette Fantasy hit, sikre Sandro en stor base som ny på schlager scenen.

Lyden er 100 % moderne og med danse elementer er denne pop schlager produktion af “Herzlos” – ligesom størstedelen af albummet – Gerd Jacobs er den ansvarlige, han har gennem tiden lavet utallige hits (Bla. til Caught in the Act, Ireen Sheer, Jürgen Drews, David Hasselhoff, Nino de Angelo) og for nyligt har han lavet til PAT og Norman Langen iørefaldende melodier.

Efter omkvædet fra disse først spor, som den unge fra Essen præsenterede ved DSDS premieren, været vist på YouTube, som viser hvor følsom han er og den viser hans mange facetter: “Ich lieb dich Mehr als mein Leben” – en ballade der er produceret af Felix Gauder, en følelsesmæssigt feber som spreder sig i takt, når Sandro uden hast tæller timer, dage og nætter.

Et blik tilbage på sommeren giver han med nummeret “Wunder geschehen”, der gør at du ønsker den næste sommer flirt og de lange lune nætter, hvor en frodig kærlighedserklæring som “Ich bin frei” passer til, som er skrevet af Freddy März. Med en rutsjetur af kulde og varme går det videre – med “Rhythmus der Nacht” – En blanding af episke og eksotisk melodier. Så hedder det “SOS ich bin verliebt” – “Alene på en Cafe” begynder denne anekdote om kærlighed ved første blik – og som Sandros hjerteslag, tager dette overraskende dansebar hit en gevaldig drejning og eksplodere i en euforiserende synthesizer lyd.

Afrundet med en moderne pop schlager produktion for eksempel “Laura Jane”, den minimalistiske “Wenn du gehst”, kommer den smukke single “Sag einfach ja” som er skrevet af Freddys Fantasy partner Martin Hein, når Sandro kigger på en “Sternenklare Nacht”.

Selv om det ikke gik i Recall på Jamaica, havde Sandro med sin unikke stemme, på det tidspunkt utallige seere i hele Tyskland som var begejstrede for ham. Med hans egen komposition som sjælefulde schlager ballade “Ich lieb dich Mehr als mein Leben”, der også nu er på albummet, havde Malonowski sønnen en succes med Fantasy producenten Bohle. Det har givet ham helt nye numre på hans egen måde.

Oveni med et utallige og helt klart danse hitmix fra samtlige albumets højdepunkter, viser Sandro rammen på hans debutalbum, hvor mange facetter ikke kun hans stemme, men også hvad hans store yndlings tema er: Kærligheden. Med “Verliebt” er der fra midten af februar mange gode grunde til en musikalsk forårs følelse.

Albummet “Verliebt” udkommer d. 24 februar 2017, men kan bestilles allerede nu ved at klikke på knappen “køb album”.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse