Nyt album fra Matthias Reim til foråret 2014

Schlager sangeren er en rigtig arbejdshest, til glæde for hans fans. I begyndelsen af Januar udkom Matthias Reim aktuelle værk “Unendlich” på marked, i 2014 følger hans næste album. Allerede i begyndelsen af næste år vil fans kunne glæde sig.

Matthias Reim nye album

Allerede i November fortalte sangeren på sin Facebook side, at han arbejder på et nyt album. Hvor lang tid der ville gå, anede ingen på det tidspunkt. Nu er det blevet kendt, at han er færdig med at indspille sangene til hans nye album. Så fans skal ikke vente så længe mere på hans nye værk. På Facebook lagde han et billede op og skrev følgende:

“Kære venner, her kan i se vores fest for at fejre færdiggørelsen af det nye album. Min ven Joachim Horn “Knibbel” og jeg er total lykkelige og stolte. Vi har skrevet såååå meget godt musik og jeg er sikker på i kan lide det”.

Matthias-Reim-3

Hvad det nye album hedder og hvilke sange der er på albummet er stadig hemmeligt. Den gode nyhed er at fans imidlertid ikke behøver at vente længe. I foråret skulle vente tiden have en ende.

Hans aktuelle album “Unendlich”

Med sit aktuelle album “Unendlich” var hvad Matthias Reim havde drømt om, cd’en kravlede i toppen af album hitlisten og nåede på få uger guld status. En koncert i Dresden, hvor han præsenterede sine sange for sine fans, blev indspillet og udgivet som live DVD – og også denne kom på en 1. plads. En utrolig succes, som ikke engang Mattias Reim havde troet, fordi hans sidste nr 1. album ligger 20 år tilbage.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.de[/box_info]

Det skal du læse