Nyheder i Christin Starks liv

Christin Stark stråler på alle billeder. Den 22-årige sangerinde, oprindeligt frisør, begejstrer publikum med sin udstråling, sin stemme og dristige frisure. Den rødhårede har for nylig ændret sit hår. Nu er hun platinblond. Så varieret kan Christin Stark være. Den unge sangerinde har fået en ny kærlighed. Rygterne, som har gået i flere måneder om kærlighedslykken, er nu blevet bekræftet.

En ny kærlighed

Christin Starks nye mand er schlagerstjernen Matthias Reim. Allerede i efteråret gik rygterne om dem sammen. Matthias Reim sagde dengang: “Jeg kan meget godt lide hende, men mere er der ikke i det.” Og hvad sagde Christin Stark? Hun sagde: “Jeg elsker at være sammen med Matthias”. Aldersforskellen synes ikke at genere dem. I medierne vil Christin Stark altid blive sammenlignet med Matthias Reims ekskæreste, schlagersangerinden Michelle. Christina Starks nye hårfarve minder flere og flere om de andre blondiner i Matthias Reims liv. I øjeblikket levet parret lykkeligt i Reims villa.

Kilde: Christin Stark Twitter
Kilde: Christin Stark Twitter

Nye projekter

Og hvad gør musikkarrieren ved Christin Stark? Aktuelt promoverer sangerinden sit album “Unglaublich stark” og har til sine venner, sine fans, planlagt en liveoptræden. Nyt fra Christin Stark kan fans læse på Twitter, da den unge sangerinde ikke findes på Facebook. Ifølge Twitter er de første skridt til et nyt album gjort. Den unge sangerindes liv er i øjeblikket farverig og intensivt. Hendes fans kan med sikkerhed glæde sig til nye sange og nye fortælinger fra hendes liv.

Kilde: Schlagerplanet.com

 

Det skal du læse