Nye showdetaljer afsløret

Foto: MDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Nu får vi det ene efter det andet. Som bekendt sendes “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” med Florian Silbereisen live på ARD lørdag den 27. november. Et kig på programmets forhåndsvisning viser, at Schlager-fans kan se frem til endnu et festligt show i år. Der er også et andet program.

Men nu den første information…Endnu et adventsshow. Allerede omkring to uger efter adventsfesten med 100.000 lys, sender MDR “Das große Adventsfestsingen” den 10. december kl. 20.15. De første gæster er allerede officielle: Ute Freudenberg, Patricia Kelly, Semino Rossi, Andy Borg, DJ Ötzi og Howard Carpendale.

Howie er også med på adventsfesten på ARD. Howie er ifølge den officielle pressemeddelelse stjernegæst ved Das große Adventsfestsingen og ser ud til at spille en stor rolle. Showet finder også sted i Suhl.

Klipshow kort før nytårsaften

Kort før nytårsaften står det sidste show med Florian Silbereisen i år. MDR viser “Die Schlager des Jahres”. Sammen med Andy Borg og Ross Antony ser showmesteren tilbage på højdepunkter og begivenheder i år. Udover mange klip lover den officielle pressetekst også overraskelser. Det kan formodes, at det mest bliver et klipshow.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER