Nye Schlager – Kender du de aktuelle schlager stjerner?

De hvirvler branchen op – de nye schlager. Indtil for nylig viste ingen hvem de var, men efter et par måneder er det svært at se hvordan de kan undværes i schlager branchen. Vi præsenterer de hotteste nye tilkomne her.

Beatrice Egli

Schlager? Hvem har nogensinde hørt den slags musik? Det var udtalelsen fra mange i dette år. Men efter Beatrice Egli vandt i jubilæums sæsonen i “DSDS” ved man, at denne musik stil er meget populær. Ud af ingenting ramte den søde Schweizerinde og lagde sine konkurrenter bag sig og ligger sig forrest i de fleste shows. Hendes single “Mein herz” nåede toppen på hitlisterne i Tyskland, Østrig og Schweiz. En, man helt sikkert vil høre.

voXXclub

Man tager seks cool og unikke drenge, lader dem synge en Capella og arrangerer flash mobs (flash mob er en gruppe af mennesker, der forsamles pludseligt på et offentligt sted, og fælles udfører en usædvanlig og ofte morsom handling, hvorefter de spredes igen) og sådan har man aldrig før set band. Gutterne i voXXclub kan man ikke beskrive, man må opleve dem live. Med deres skøre optræden og deres nyskabende lyd sørger de for unikke lyde og blander schlager og folkemusik branchen. Deres sang “Roch mi” blev hurtig en publikums favorit og Oktoberfesten hits 2013.

Ross Antony

Dem som altid har troet, at Ross Antony er, som man kender ham på TV, har taget grueligt fejl, for han er ægte, ægte herlig. I år udgav han sit første schlager album “Meine neue liebe”, på den har han nyfortolket kendte sange. Ross Antony, et brag til dig, du er nød til at elske.

Linda Hesse

Som en ny Helene Fischer blev hun præsenteret, da hun i 2012 med hendes hit “Ich bin keine mann” og da hun rundt om på radiostationerne blev spillet. Siden da har hun bevidst, at hun ikke skal sammenlignes med nogen anden. Hendes sange har dybde, hun synger om situationer fra det daglige liv. I 2013 fik hun den Goldene Henne i kategorien “Nybegynder dette år”.

Lindt Bennett

De har allerede været opvarmer for Andrea Berg og Jürgen Drews. I August udkom Lindt Bennett med deres album “Seelenschwestern” og på det viser de ikke kun hvad de kan vokalt. Teksterne er meget personlige, sangene på albummet komponere begge damer med deres producent. Et album, der tilbyder meget harmoniske sang.

Marco Angelini

Marco Angelini ser ikke kun godt ud, men kan også synge, han har også noget i hovedet, han har været læge siden 2012. For mange år siden var han med ved Dieter Bohlens casting show og blev nummer fire. Men dette forhindrede ham ikke i, at gå sine egne veje og høstede succes uden en sejr i DSDS. I 2013 udkom sangene “Du & ich” og “Mein engel”, som var meget succesrige.

Ilka Wolf

Med hendes følsomme sang “tatsächlich liebe” fra hendes ynglings film af samme navn, og i begyndelsen af 2013 kom den Chemnitzerinde Ilka Wolf til schlager branchen. I Maj udkom hendes første album “Einfach liebe” og spillede som opvarmning for Puhdys. Hun har, ligesom Helene Fischer, en færdig musikalsk uddannelse. Man kan være meget nysgerrig, hvad vi fra damen med den sukkersøde stemme nu skal høre.

Andrea Rischka

Den schlesische sangerinde Andrea Rischka gjorde allerede for et par år siden opmærksom på sig selv, med hits som “Für alle blumen, für alle tiere” udkom. Hendes tredje single med titlen “Wenn du wüsstest, wie sehr ich dich liebe” er den tyske version af klassikeren “Se bastadde una canzone” fra Eros Ramazzotti, hvormed hun igen har lave et hit.

Schlager og volksmusik oplever i dette år et come back og er atter igen den nye trend. En trend som vi kun kan byde velkommen her på TyskSchlager

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse