Nye detaljer efter dobbeltmordet på kusine og tante

Foto: SWR/Wolfgang Breiteneicher

Natten mellem den 5. og den 6. maj 2021 fandt et blodigt dobbeltmord sted i den østrigske landsby Wals. Gottfried O. en 51-årig Salzburger indbygger skød to kvinder. Det handlede om tante og kusine til schlagerstjernen Stefan Mross. Det siges, at den formodede morder, stalkede Stefan Mross’ kusine i flere måneder. Så skete dobbeltmordet …

Da kusinen (Helga) på den tragiske nat blev massivt chikaneret af Gottfried O., skyndte hendes 76-årige mor hende straks til hjælp og siges at have ramt morderen. Foran døren til huset, hvor Stefans kusine boede, skulle dramatiske og blodige scener have fundet sted den aften. Stefans kusine afviste på det kraftigste påtrængningen – gerningsmanden skal have dræbt hende med flere skud, samt den 76-årige mor, der forsøgte at befri Helga fra dødsangst. Ifølge politiets rapporter var mordvåbnet en Glock 27.

Nye detaljer: Den 20. september 2020 meldte en tidligere chef for Gottfried O. sig til Salzburgs politi. Josef K. fortalte betjentene, at Gottfried O. ”holdt en pistol mellem mine ben for sjov. På det tidspunkt vidste jeg ikke, at det var et rigtigt våben”. Efter løsladelsen blev Gottfried O.s tidligere chef flere gange truet og chikaneret.

Kilde: Schlagerplanet.de

RELATEREDE ARTIKLER