Ny single er en “uforskammethed”?

Roland Kaiser er berømt for sine sjofle og useriøse tekster (“Manchmal möchte ich schon mit Dir”).Den aktuelle video til hans sang “Du, deine Freundin und ich” handler om kærlighed, lyst og lidenskab. Den leger med fantasien om et erotisk trekantsforhold. Kritikere mumler, at det skulle være en uforskammethed.

En ménage-à-trois – en kærlighed for tre, underbygget af en funky, dansabel disco-sound. Det er “Du, deine Freundin und ich”. Sangen blev udgivet på det aktuelle album “Perspektiven”, med hvilket Roland for første gang i over 40 år i sit jubilæumsår, toppede den officielle tyske albumliste i sit jubilæumsår. Roland Kaiser, hvis sommerkoncerter “Kaisermania 2023” allerede var udsolgt 30 minutter efter annonceringen.

Og med de reaktioner, som hans ofte sarte sange fremkalder siger han: “Da forfatterne Christina Schwaß og Matthias Hass foreslog mig denne sang, blev jeg straks tiltrukket af den, fordi den er så fascinerende og fræk.”

Roland Kaiser ønsker at stimulere fantasien

I lighed med “Manchmal möchte ich schon mit dir” stimuleres publikums fantasi også her. Roland Kaiser: “Men slutningen af nummeret er stadig åben. Gjorde de eller gjorde de ikke?” En provokering, som Kaiser regner med reaktioner på:

“Der vil helt sikkert være folk, i hvis øjne denne tekst er en uforskammethed, som man ikke bør tillade sig, især ikke i min alder. Jeg er klar over, at jeg vil polarisere folk med denne sang. Men jeg er nonchalant over for det.” For nylig roste avisen “Zeit” Roland Kaiser som en helt exceptionel kunstner, der overraskende ville behandle nutidige emner som polyamori og åbne forhold.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse