Ny Fantasy-kæreste? Hvem er Mela Rose?

Facebook, Martin Hein

Schlager.de kan eksklusivt, fortælle om de første rygter der er om Fantasy sangeren Martin Hein, at han har fundet en ny kæreste. Det skulle være den unge sangerinde Mela Rose. Men hvem er lige den søde sangerinde fra Østrig?

Mela Rose er i begyndelsen af 20erne og bor i Vorarlberg i Østrig. Hun forklarer det usædvanlige kunstnernavn sådanne: “Mela, det kalder mine venner mig… Det kommer af Melanie”. Den unge kvinde ser op og griner glædeligt.

På spørgsmålet, om hvordan Rose kommer ind i hendes navn, bliver stemmen mere alvorlig: “Jeg elsker roser. Det er ikke bare en skøn blomst.. Rosen har torne og har dermed to sider. Hvis du ikke håndtere rosen med omhu, kan man nemt få ondt og hvis jeg skal være ærlig, er det ikke anderledes med mig”.

Facebook, Mela Rose

Begyndelse af 20erne og smuk – Det er Mela Rose

En ung kvinde, der har fremtiden for sig og begge ben på jorden. Født i løvens tegn, er hun alt andet end en huskat. Det beskriver passende den selvbevidst sangerinde. Mela Rose ved hvad hun vil. Hun ved at køer ikke kan flyve, og at karrieren ikke kommer faldende fra himlen. Schlager.de blev først opmærksom på den smukke unge kvinde fra Østrig i juli. Dengang havde hun sin første live optræden på “Deutschen Fernsehen” i showet af Stefan Mross “Immer Wieder Sonntags” og det var foran millioner af publikum.
Vi er sikre på at vi i fremtiden, høre meget mere om Mela.

Er det Martin fra Fantasy nye kæreste?

Det der tidliger i artklen kun var en svag antagelse om at Martin fra Fantasy havde fået ny kæreste og var nyforelsket, bliver nu mere afgørende…

Indikationer på, at den nyskilte sanger har fået drejet hovedet, viser sangeren i et lille tip: Et kig på Martins Facebook side. Der ligger publikums yndling på et sort flygel. I baggrunden befinder sig en bar, også fire store balloner, med tallene 2018.
Præcis samme billeder, blot fra en lidt anderledes perspektiv og med en anden person vil den opmærksomme observatør  kunne se at billedet er taget næsten samtidig og viser den smukke Mela Rose.

Måske er det den smukke sangerindes svar på spørgsmålet, hvorfor Martin i går beskrev sig som forelsket. Vi venter spændt.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER