Nu viser de deres baby-lykke!

Foto: ZDF/Sandra Ludewig/Universal Music

Det er den glans i øjnene, som kun en kommende mor kan have. Helene Fischer er – i overensstemmelse med den nye cd – virkelig ekstatisk. Og det lille mirakel, hun bærer under sit hjerte, gør den 37-årige mere romantisk end nogensinde. Hun og hendes Thomas viser endelig deres baby-lykke til hele verden.

I flere måneder kunne intet høres eller ses fra Helene og Thomas. Men nu hvor bulen under hendes pels alligevel næsten ikke kan skjules, viser parret os, hvor meget de glæder sig til afkommet. På et sent tidspunkt i Köln spadserede de to langs Rhinen uden nogen stjerneklar luft. Omgivet af forbipasserende kyssede og krammede Helene sin kæreste. “Vi hører sammen,” ser hun ud til at trompetere ud i verden. Og det burde alle også se!

Forberedelserne til barnet i deres nye hjem ved Ammersee er for længst gjort: børneværelset er indrettet, de seneste måneders stress er aftaget. Helene og Thomas nyder de sidste dage i intimt samvær. (vi har desværre ikke billedet af dem)

“Hand in Hand” er navnet på en sang på det nye album, som hun dedikerede til Thomas. “Jeg har ventet, nu ved jeg hvad. Nu står jeg her og du kigger på mig Jeg er klar til at følge dig blindt,” synger hun i den. Det er præcis, hvad Helene nu fejrer offentligt.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER