Nu er det kun babyen der betyder noget

Foto: NDR/Thorsten Jander

Nedtællingen er igang. Om nogle uger bliver Helene Fischer mor for første gang. Og hun har allerede travlt med babyforberedelser sammen med sin partner Thomas Seitel. Har hun allerede pakket sin klinik kuffert til fødslen? Helene er i hvert fald nu langsomt på vej mod en mor-pause.

Og det giver vi hende fra bunden af ​​vores hjerter. For de seneste uger har været stressende for Helene. Hun har haft en del optrædener og lavede en masse reklamer for sit album “Rausch”.

Hun vil også blive set med sin mave den 20. november i Kai Pflaumes ARD-show “Klein gegen Groß” – dette show er dog allerede optaget. For nu tæller kun babyen for Helene. Og den intense tid sammen.

Hun kender det præcis fra forældrenes hus, Mama Maria som i dag er 63 år er hendes store forbillede. ”Min mor var der for mig og min søster hele sit liv. Og jeg ved, at hun altid vil være der for os uanset hvad. Hun er kærlighed i person og simpelthen den bedste mor i verden,” siger Helene. Og det er præcis, hvad hun vil være for sit barn.

Hun får helt sikkert værdifulde tips fra sin storesøster Erika (43), som allerede har børn og venter et til. “Min søster er en af ​​de mennesker, der gør mig stærk, bringer mig ned på jorden og giver mig kærlighed og støtte,” sagde Helene engang til en koncert.

Familien er i hvert fald vigtigst for hende. “Jeg er et familiemenneske og elsker familiefester. Jeg nyder stadig at bo i en fungerende udvidet familie i dag. Det er en god følelse,” begejstrede hun i ” SUPERillu ”.

Helene ønsker ikke at holde en pause for længe, ​​som hun afslørede på Instagram: “Alle de planlagte koncerter til næste år kan finde sted fra min side – for jeg glæder mig rigtig meget til at synge live for dig igen bagefter.”

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER