Nu blomstrer hun virkelig op

Den kommende varme årstid giver Beatrice Egli en ægte forårsopvågning. I solskinnet begynder hun at tænke over: “Lad livet blomstre på ny. Jeg tænker ofte på dette symbol, når jeg går forbi smukke, farvestrålende blomster. For hvor er det smukt at se de første forårsblomster ved vejkanten efter en lang, kold og grå vinter, som ofte helt uventet giver os små farveklatter i livet.” Det er en vidunderlig følelse. Den sympatiske schweiziske kvinde blomstrer virkelig op nu.

Og det er netop det, hun nu synger en sang om. “Jeg vil starte forfra, nu og med det samme. Det har aldrig været så nemt at være mig selv igen. Skift alt ud til begyndelsen, jeg har ikke brug for nogen sammenligning. Føler mig let som en fjer, jeg er glad for at være mig selv,” synger hun i hittet “Neuanfang”.

Og det er sandt: For Beatrice peger alle tegn på en ny begyndelse. Den 15. april kan man se hende med et nyt “Beatrice Egli Show” på ARD. Hendes nye album “Balance” udkommer den 30. juni, og så starter hendes turné “Volles Risiko” snart. Der sker altså en hel del.

Beatrice glæder sig allerede som en gal: “Mit hjerte slår virkelig hurtigt, når jeg tænker på, at det snart er tid. Spændingen kribler lidt mere i min mave hver dag. Det er en følelse som lige før en fødselsdag eller lige før en længe ventet ferie.”

For at genoplade sine batterier til alt det, der venter i år, søger hun fred og ro i naturen. Hun slentrer gennem det grønne, balancerer på en træstamme, der ligger på jorden, og stråler med solen. Og så begynder hun pludselig at synge igen: “Fühl’ mich wie beflügelt, spür’ den Rückenwind. Endlich dieses Ge fühl, dass jetzt die Richtung stimmt. Ich folg’ meinem Herzen, ganz egal wohin.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse