Norman Langen bygger sit eget hjem

Sammen med sin partner Verena, har Norman Langen nu bebudet opførelsen af et hus. Det bekræfter hans management over for Schlagerplanet. Dette er placeret på den Hollandske grænse, Übach- Palenberg. Foruden huset skal der også bygges en Bungalow til hans forældre. Schlager sangeren ønsker at flytte ind før jul.

Kilde: http://nl.norman-langen.de/
Kilde: http://nl.norman-langen.de/

At bygge et hjem er for Norman Langen vigtig, som han fortæller: “Først og fremmeste indså jeg, at før blev der bygget flere huse af unge end der gør i dag. Jeg er allerede nu 31 år og selv om tiderne ændre sig, og den aktuelle rente situation, og når jeg i fremtiden ønsker mig børn, er det det perfekte tidspunkt at bygge hus på. Jeg bygger ikke kun et hjem for min familie, men også en bungalow til mine forældre så de kan få dejlig pension. Jeg tænker også, at det er en god investering i dag og mine kære senere kan nyde godt af det“.

Hans kæreste præsenterede han for første gang for offentligheden i december 2015 . Og også i hans musik kan fans hører hans nyhed. For hans aktuelle single “Unsre Zeit ist jetzt” flytter kunstneren til TELAMO. Den nye single udkom d. 27 maj og fejrede d. 29 maj TV premiere i “Immer Wieder Sonntags”.

“DSDS” øget sin berømmelse

Med casting udsendelsen “Deutschland sucht den Superstar” fik Norman Langen berømthed. Efter din syvendeplads i RTL showet har han udgivet tre album: “Pures Gold”, “100 % Norman” og “Wunderbar”.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER