Norbert Rier: Tour aflyst pga. hjerteoperation

Bekymring om Norbert Rier: Sangeren fra Kastelruther Spatzen har brug for en hjerteoperation. Ved en rutineundersøgelse viste der sig, at den ene hjerteklap var forkalket og ikke længere lukker ordentlig. En hjerteoperation med efterfølgende rehabilitering er derfor nødvendig. “Jeg vil ikke begå en fejl, ved at skubbe operationen”, siger Norbert Rier.

Kilde: Kastelruther Spatzen Facebook

Tour aflysning

Ifølge en hjertespecialist kan en influenza eller endda en lungebetændelse være årsag til sygdommen. “Ingen skal bekymre sig. Jeg er gennemtjekket og har det godt med den forkalkede hjerteklap”, siger sangeren videre. På grund af operationen må Kastelruther Spatzen aflyse deres planlagte Tour til november “Volksmusik meets Classic . die Kastelruther Spatzen und Starpianist Richard Claydermann”. Den traditionelle Spatzenfest i midten af oktober vil foregå som planlagt.

Statement Norbert Rier

Liebe Fans,die Konzerttournee der Kastelruther Spatzen mit Starpianist Richard Clayderman fällt leider im November aus.Hier ein Statement von Norbert Rier.

Posted by Kastelruther Spatzen on martes, 26 de septiembre de 2017

“Jeg vil være i gode hænder og vil helt sikkert være klar til datoerne i december”, siger Norbert Rier selvsikker. Det betyder at Kastelruther Spatzen med deres nye album som kommer fredag “Die Tränen der Dolomiten” kommer på Tour i januar som planlagt. “Indtil da: Nyd vores nye CD. Jeg er snart tilbage hos jer”, siger Norbert Rier.

Det nye album fra Kastelruther Spatzen hedder “Tränen der Dolomiten” og udkommer d. 29 september. Det kan bestilles her

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER