Norbert Rier: Afpresset med trusselbrev

Nobert Rier siges at være blevet offer for et afpresning forsøg. I følge en rapport fra syd Tyrol avis “Tagblatt Dolomiten” har chefen for Kastelruther Spatzen i 2014 modtaget et trusselbrev om at betale “Ellers sker der noget”. Rier skulle tage 700.000 Euro med på et hotel i Meran, siges der i rapporten. I mandags gav Rier sit udsagn til en dommer i sydTyrol.

Pengene er aldrig overført

“Brevet fik min advokat med det samme og givet til politiet – før pengeoverførelsen”, er Rier citeret fra “Tagblatt Dolomiten”. Han vidste ikke hvem han havde med at gøre. Politiets undersøgelser viste hurtigt at det var en beboer i byen Kastelruth, og skulle allerede være en kendt.

Kilde: Norbert Rier Web

Gav sig endda ud som Manager også

Den anklagede skulle allerede i 2011 have forulempet Rier og hans bandmedlemmer med SMS. “Jeg har kendt ham længe. Han har altid været i Kastelruth – han holdt til ved vandet”, er Rier citeret af avisen. Den tiltalte har endda i Tyskland begået sig som manager til bandet og booket koncertdatoer, som aldrig er blevet afholdt, fortæller han videre.
“I bagspejlet kan man kun grine – Men afpresningen var ikke noget at grine af”, forklare Rier. Nu håber Spatzen chefen, at retssagen kommer til en ende”. Anklage lyder på afpresning, Rier føler sig ikke længere berørt, kun belastningen af chikane – ” “Tagblatt Dolomiten”.

Tilsyneladende har trusselsbrevet ikke nogen relation til nedturen som Norbert Rier fik i 2015. Udover kontanter og datterens bil som blev stjålet. Ellers kom ingen til skade, men Norbert Rier føler af hans privatliv blev taget.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER