Nogle gange er Christin en “hormon-djævel”

Foto: SWR/Mischa Lorenz

Stor forventning hos kultstjernen Matthias Reim og partneren Christin Stark glæder sig til fødslen af ​​deres baby. Men det er ikke altid nemt at omgås den kommende mor, som Matthias Reim nu har afsløret. Er dette en krise i forholdet?

Det helt klare for alle fans er, Matthias, der trods alt er far til syv, forbliver helt rolig trods visse op- og nedture og ser de “krævende” faser af sin Christian, som han siger i et interview med podcasten “Aber Bitte mit Schlager”.

Baseret på hans erfaring ved han selvfølgelig, at kvinder ofte bliver ofre for deres hormonelle udsving under graviditeten: “Hun kan ikke gøre for det. (…) Der er noget rigtig stort på vej, og vi glæder os begge rigtig meget. Og jeg tager det virkelig med sindsro.”

Så han fokuserer mere på det fælles barn og den dejlige tid efter fødslen. Heldigvis er graviditeten ellers helt normal og uden problemer.

Christin Stark: “Jeg kender ikke mig selv sådan”

Faktisk behandler Matthias Reim endda situationen på en meget humoristisk måde. For ham rammer “hormondjævelen” simpelthen den nybagte mor Christin. Han forklarer skælmsk i podcasten:

”Der er harmoniske dage, og så rider hormondjævelen hende, og så kan hun gøre tingene anderledes. Men jeg håndterer det anderledes. Jeg siger til mig selv, dette er hormondjævelen. Det vil falde til ro igen. Hun siger altid: ‘Jeg kender slet ikke mig selv’«.

Christin er tilsyneladende selv overrasket over sine humørsvingninger og plejer at undskylde for udbruddene efterfølgende. I denne henseende vil de to helt sikkert overleve denne fase godt og have tendens til at rykke endnu tættere sammen som et par.

Matthias Reim & Christin Stark: Begge er meget nysgerrige

Matze har trods alt virkelig sin Christin i hænderne i øjeblikket, som man siger. Han støtter den højgravide kvinde, hvor han kan: “Jeg skal bare hjælpe hende op af og til. (…) Jeg prøver virkelig at give hende en hånd. Vi skal nok klare os. Hun tager det med bevidsthed, og vi er begge meget, meget nysgerrige på, hvordan det nye menneskebarn vil se ud.” En følelse som alle forældre sikkert kan have empati med.

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER