Nockalm Quintett er igen fem

Nockalm Quintett er igen en ægte Quintett. Tre medlemmer har forladt kombinationen, en ny musiker kommet til. Det oplyste gruppen i en pressemeddelelse. I detaljer betyder det at, Edmund Wallensteiner, Dietmar Zwischenberger og Arnd Herröder forlader det succesrige Schlager band fra Østrig. De er sammen med en ny sanger med italienske rødder, i et nyt band kaldet “KnickerNocker” for at lave musik sammen.

“Med vores nye band går vi en helt ny musik vej. Vores første single er allerede produceret”. siger Wallensteiner. Han siger: “Det var en god tid med Nockalm Quintett. Det har forbundet os i årtier, hvor vi har opnået en masse til fællesskab. Arnd, Dietmar og jeg, vi går med et grædende hjerte og et leende øje. Hvad der bliver et smukt minde en stor oplevelse og kollegaskab. Hvad der kommer er mine egne ideer og forestillinger – lige som KnickerNocker. Vi ønsker Nockalm Quintett alt godt i fremtiden og glæder os, hvis I fans også forbliver tro”.

nockalmquintett

Nockalm Quintett: Version 2016

Fra Gottfried Würcher, stemme og varemærket af bandet, vi fortsætter med de stiftende medlemmer Wilfreid Wiederschwinger, Markus Holzer og Sigfried Willmann med at lave Schlager musik. Kurt Strohmeierer med som ny på Keyboard, det gør Quintett igen komplet. Bandleder Gottfried Würcher: “Jeg ønsker Dietmar, Arnd og Edmund lykke og succes. Særlig tak til dem om de mange års kollegaskab, for de utallige succeser og oplevelser i sidste årtier – det var enestående, efter min mening”.

Gruppen blev dannet tilbage i 1982 i Millstatt og kunne med optræden i TV fejre den første succes. Navnet fra bandet kommer fra Nockbergen i Kärnten. I 1989 vandt de Superhitparade på ZDF og flere CDer opnåede guld og platin status i Østrig. Efter de længe ventet kom med hits som “Schwarzer Sand von Santa Cruz”, “Einer von uns lügt” og “Über Rhodos küss ich dich”, vender de du tilbage til begyndelsen.

Gruppen var selv sikker, at efter mere end 30 år, at ha lavet musik sammen, er ændringer berettiget og endda ønskelige. Ophøret med de tre bandmedlemmer og afsked med de deltagende hænder. Om kort tid udkommer en ny CD i Nockalm Sound med det langsigtede pladeselskab Universal Music.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER