Nino de Angelos døde bror: Chokerende tilståelse af hans skæbne

Nino de Angelo har talt om sin brors død i et interview med “Playboy”-magasinet. Broderen døde, før Nino blev født. De forfærdelige omstændigheder ved hans død hjemsøgte Nino i årtier.

“Før mine forældre kom til Tyskland, havde de en søn før, og hans navn var ligesom mit, Domenico Gorgoglione,” sagde Nino de Angelo til “Playboy”-magasinet. Nino fik sit navn fra sin døde bror, “måske for at glemme hele denne skæbne”, som han fortalte magasinet. Han blev dog aldrig kaldt Domenico af sine forældre, men Nino.

Det var som at leve en andens liv.
Nino de Angelo

Men Nino har endelig fundet fred – takket være en begravelsesmesse på Mallorca. Nino de Angelo: “Jeg mødte en præst på Mallorca, jeg holdt en requiem-messe med ham og begravede praktisk talt min bror.”

Nino de Angelo kender også følelser af lykke

I 80’erne fejrede han stor succes som sanger, men narkotikamisbrug og hans egne forventninger ødelagde ham næsten. I dag bor han sammen med sin kæreste Simone Lux på en hestefarm i Allgäu og nyder det enkle liv. Madlavning, shopping, reparationer af gamle biler og nydelse af naturen – det er Nino’s lykkefølelser.

“Det gør mig meget godt, at jeg bor i sådan en lille landsby, for der har jeg min fred og ro”, siger han i et interview med Deutsche Presse-Agentur. “Det er også godt ikke at være i rampelyset hele tiden.” Drømmen om et landsted i Italien er dog fortsat. Nino de Angelo: “Jeg ville elske at få en landejendom i Italien. Tilbage til mine rødder.”

RELATEREDE ARTIKLER