Nik P: Skillsmisse efter 5 år med hans Gaby

Ironisk nok, efter Nik P. i år er udkommet med singlen “Dieser Ring” der hylder bryllup og evig kærlighed, er det blevet bekendtgjort at Nik har været skilt fra sin kone i noget tid lyder det fra medierne. Efter 12 års forhold og 5 års ægteskab, bekræfter Gabriele Presnik Martin, at de er gået hver for sig, det bekræftes også på en offentlig post på Facebook.

Kilde: Gabriele Presnik Martin Facebook

Skilsmisse

Deri skriver hun: “Nik og jeg har efter 12 år sammen, i juni besluttet at gå hver til sit“. Der har i nogen tid været spekuleret om parret var gået hvert til sit, da Nik P. i de sidste par måneder er set uden vielsesringen.

Deres fælles søn Janik Noel, der er født i 2014, skal på ingen måde lide under skilsmissen. Derfor vil Gabriele blive boende i Wolfgangsee i Salzburg. “Vores lille Janik har det fint, og Nik og jeg har fundet en måde, så det kan forblive sådanne. Han skal lide mindste af det“, siger PR manager. Hvorfor de er blevet skilt, er endnu ukendt. Indtil videre har Nik P. ikke kommenteret på noget.

Tredje ægteskab for Nik P.

Ægteskabet med Gabriele Presnik Martin er det tredje for Nik. Fra de tidligere ægteskaber har han 2 døtre og 1 søn. I et interview med Schlagerplanet fortæller Nik P. for nylig, hvad der er et passende råd, om et langt ægteskab: “Det er er svært at sige. Alle går ind i et ægteskab med den holdning, at det er dette: Gifte sig 1 gang og være forbundet for altid. Men nogle gang spiller livet forskellige akkorder. Ofte kommer små akkorder i vejen og så går tingene helt anderledes. Den der skriver manuskriptet til dit liv, skriver sikkert også drejebogen til ægteskabet. For mig har det ikke fungeret 2 gange. Jeg håber, det går denne gang. livet er op og ned, men det er altid værd at leve“.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER