Nik P.: Schlagersangeren og hans Gaby

Da Nik P kun var 9 år gammel, mistede han sin mor, og det er måske dette tragiske tab, der har gjort ham til en udpræget familiemand. Han er blevet opdraget hos nogle plejeforældre, for det var alt for meget for Niks far med fem børn, som alle skulle have uddannelser.

Den østrigske sanger ledte selv efter behov, der kunne dække den sikkerhed, som han havde savnet så længe. I dag er han gift for tredje gang. Men vi skal her kigge lidt mere på kærligheden “Nik og Gaby”.

Gaby & Nik P.

Nik P er musiker, har stor succes og er konstant på farten. Dette er helt sikkert en hård prøve for et forhold. Det har kostet to ægteskaber, og tilbage i 2005 mødte Gaby og Nik hinanden. Det blev hurtigt til mere mellem dem, men Nik ville vente med at gifte sig med sin 20 år yngre Gaby.

Bryllupsklokker og rejse!

Den 14. juli 2012 skete det så endelig: Bryllupsklokkerne ringede på Amberg-slottet i Feldkirch. Den nærmeste familie var med til brylluppet, hvor de gav hinanden deres ja. Nik og Gaby bor nu i Salzburg.

Kilde: Nik P. Facebook
Kilde: Nik P. Facebook

Deres bryllupsrejse kom de dog først på i starten af 2013 på grund af den stramme tidsplan og de talrige koncerter, som Nik P. havde. De endte med en 14 dages bryllupsferie i Thailand, hvor de nød sol, palmer og strandene.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse