onsdag, oktober 5, 2022

Nik. P online: Sådan er hans fans samfund

I over 20 år har Nik P. hørt til den succes rigeste Schlager sanger og komponist i hans hjemland Østrig, men også i Tyskland. Musikeren er ikke kun overbevisende i med sine sange, men også som selvskrivende kunstner, men også med hans nærhed til sine fans. Især på internettet har der udviklet sig en ren fanskare. Vi har her samlet en oversigt om hjemmesiden, fanklub og Facebook siden af Nik P.

Nik P. hjemmeside

Hvad sker der af nyt i Nik P.´s liv? Hvornår kommer der en ny single? og hvor vil sangeren have sin næste koncert? Alle disse info kan man finde på Nik P.´s hjemmeside: nikp.com. Internetsiden tilbyder forskelligt, blandt andet musik fra sangeren, til hans fanshop, tour datoer, aktuelle fotos og naturligvis Nik P. biografien. Så hvis man altid ønsker at være opdateret, så er det Nik P.´s webside.

Kilde: Nik.P. Web
Kilde: Nik.P. Web

Nik P. fanside

Nik P.´s fanbase er helt fantastisk. Talrige Nik P. fans farter fra koncert til koncert og nyder den sympatiske sanger. På hjemmesiden, kan man blive opdateret på aktuelt, optrædener, se billeder fra koncerter og finde sangtekster så man kan synge med. En ægte Nik p. fan må ind og kigge.

Nik p. på Facebook

En ægte stjerne bruger en Facebook side – det ved Nik P. også og er på de sociale medier super aktiv. På sin officielle Facebooks side offentliggør han regelmæssigt nye videoer med beskeder til sine fans og holder dem opdateret. Også et par snapshot og musikstykker kan man finde her. For fans kommer det naturligvis super ud: over 140.000 personer har liket siden.

På Facebook finder man også andre talerige Nik P. sider. Både fansider og private grupper: Her findes der en aktiv udveksling af alle ting som har relation til komponisten og sangeren. Så søger man en koncert kammerat eller har man bare noget man vil dele med andre fans er det her det sker.

RELATEREDE ARTIKLER