Nik P.: Nye single “Lass uns unendlich sein”

Med albummet “Da Oben” kan Nik P. fejre sin største succes på album hitlisten. Også videoen til hans single “Da Oben” har på Youtube nået 700.000 klik. Nu er efterfølger i kulissen: Med “Lass uns unendlich sein” kommer den nye single – og også snart en musikvideo.

Med “Da Oben” holder Nik P. førstepladsen i sit hjemland Østrig, i Schweiz 2. pladsen og i Tyskland 11. pladsen på salgs hitlisten. Sangen “Da Oben”, der er en fortsættelse på mega hittet “Ein Stern (der Deinen Namen trägt)”, var den første single udgivelse fra albummet.

Det nye album indeholder nye og gamle nummer i en ny udgave. Hans pladeselskab Ariola beretter allerede nu om en ny musikvideo til sangen “Lass uns unendlich sein”. Titlen handler om at leve i øjeblikket.

Kilde: Ariola.de
Kilde: Ariola.de

Om budskabet også er en personlig bekymring for Nik P.? “Da jeg var ni år gamle, mistede jeg min mor. Og som voksen har jeg spekuleret hvorfor det skete, så siger de til mig, din mor er nu oppe i himlen. Det er forblevet i mig til i dag. Jeg elsker aftenerne, sidde ude og kigge på en stjerneklar nattehimmel, og se hvad der foregår og se hvor endelige vi er. Lige som myrer, som små sandkorn er vi i dette univers og alligevel er vi her, og at alt har sin betydning“, fortæller han i et interview med Schlagerplanet.

RELATEREDE ARTIKLER