Nik P. er i bedring

For mere end tre uger siden blev Nik P. indlagt på et hospital i Salzburger, hvor han blev opereret. Til SWR4 Baden-Wüttemberg fortalte sangeren dengang, hvad han fejlede:

“Jeg har stærke smerter i maveregionen og lægerne har stillet en diagnose, der betyder, at man skal fjerne et stykke af min tarm. Hvis alt går godt, er der en rekreations tid på fire til seks uger.” 

Kilde: Nik.P Facebook
Kilde: Nik.P Facebook

Nik P. melder sig tilbage

Allerede den 27. august kom der en melding fra Nik P. på hans Facebook side, hvor han fortalte, at operationen var gået godt, og at han var på vej til Bering. I går kom en ny meddelse fra Østrig:

“Kære fans og venner. Tre uger efter min operation glæder det mig at skrive til jer, at det går mig godt og jeg igen til oktober kan overholde mine datoer.  Som I kan se på det nye billede, har jeg tabt syv kilo og begynder langsomt at kunne dyrke sport igen. En stor tak til det store team, primært professor Dr. Weiss og de meget omsorgsfulde, venlige sygeplejesker på Station C på Barmherzigen Brüder sygehus i Salzburg. Takket være jer, kan jeg i næste uge optræde live for første gang i Musikantenstadl i Passau.”

Den næste optræden fra Nik P. finder sted den 27. september ved “Musikantenstadl” med Andy Borg. Lad os håbe, at kunstneren er kommet sig helt inden da.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse