Nik P. ånder lettet op efter en alvorlig diskusoperation

Alle Nik P.-fans kan ånde lettet op: “Ein Stern”-komponisten og sangeren måtte gennemgå en akut operation efter en akut diskusprolaps. Nu melder han sig for første gang efter den alvorlige operation.

Nik P. kan allerede sidde igen

Den gode nyhed først: “Alt er fint igen indtil videre!” – Det sagde Nik P. i slutningen af en meget personlig videobesked. Som Schlager.de eksklusivt havde fortalt, måtte Nik P. opereres umiddelbart efter at have aflyst en koncert den 15. oktober på grund af sygdom.

Nik P. forklarer nu: “De sidste par dage har jeg desværre ikke været rask. Jeg kunne hverken stå, gå eller løbe. Et fantastisk team af læger på en klinik her i Salzburg opererede mig, og jeg er på vej til at blive rask igen. Som du kan se, kan jeg allerede sidde igen.”

Nu kommer det anstrengende genoptræningsprogram

For at blive helt rask igen skal Nik gennemgå et hårdt genoptræningsprogram i de næste par uger. Han vil klare det, fordi fansene har støttet ham så godt.

Nik P.: “Jeg vil gerne takke jer for alle de gode ønsker om bedring. Det gjorde mig meget godt og gjorde mig virkelig glad – og nu glæder jeg mig til snart at stå på scenen igen med mit band for at lave musik for jer.”

Bandet skal på turné igen i november.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse