Nicoles frisure, makeup og outfits – alt passer bare

Nicole er kendt for sin livsfulde musik, sit sociale engagement og sine mange års succes. Men ikke kun det. Også hendes karakteristiske udseende og hendes gode smag er egenskaber, som man med det samme forbinder med hende. Her er nogle eksklusive tips til at efterligne hendes stil derhjemme.

Nicoles frisure

Nicoles frisure er for det meste krøller. Sådan kender og elsker vi hende – med en skøn, blond, krøllet manke. Sådan har det været siden barndommen.

Du kan nemt style dette hår derhjemme. Du skal blot tænde for curlerne og derefter med masse hårspray fixe det. Blonde striber understreger et ungdommeligt udseende og skaber et perfekt Nicole-look. Ønsker man at have dette look hver dag, er det nemmest at tage til en frisør og få lavet krøller og striber.

Nicole kan også andet. Nemlig have glat hår. Til det behøver du en føntørrer og en rund børste. Du blæser det og lader håret forsigtigt falde. Dette look er perfekt til en romantisk aften eller en chik aften i byen. Den blide bølge kærtegner ansigtet perfekt og giver enhver kvinde lidt mere glans.

Nicole-1
Kilde: nicole-4-u.de

Nicoles makeup

Nicole bruger en meget diskret og ungdommelig makeup. Kun hendes øjne er altid kraftigt understreget for at fremhæve hendes smukke øjne. En mørkere øjenskygge på øjenlågene og lysere, måske endda glitrende, øjenskygge under øjenbrynene giver øjnene mere glans. Øjenvipper skal have lidt mascara, og så er du garanteret et fantastisk udseende. Læberne skal have lidt neutral læbestift for at frembringe øjnene mere.

Nicoles outfits

Nicoles outfits er altid eksperimenterende og figurbetonede. Hun tager gerne læder med ind i sin stil.

Nicole viser sine outfits i mange facetter. Om det er den lille pige, den rockede eller den sexede kvinde. Nicole kan bære det hele. En glitrende jakke, læderbukser, læderjakke, en hvid skjorte – ja, der er ikke noget, Nicole ikke kan sætte sammen.

 

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse