Nicoles familie: Winfried, Marie-Claire og Joëlle

Dette år er helt sikkert et meget specielt år for Nicole og hendes mand Winfried. D. 17. august 2014 fejrer de et rundt jubilæum. Det såkaldte perlebryllup. Det erderes 30-års bryllupsdag og fans bør være spændte på, hvorvidt Nicole planlægger at markere denne dag. I anledning af deres 25-års bryllupsdag udgav Nicole nemlig en ganske original gave. Sangen “25 Mal ein Jahr” er en kærlighedssang til hendes mand og udkom i 2009 på albummet “Meine Nr. 1,” som ligeledes er dedikeret til hendes mand.

Junior ved Seiberts

Sammen med sin mand Winfried Seibert, som er uddannet automekaniker, har Nicole døtrene Marie-Claire og Joëlle. Marie-Claire kom til verden i 1984 og var indtil teenageårene enebarn. Først i 1997 fik Nicole og hendes ægtemand Winfried deres anden datter Joëlle. Den dag i dag er Nicoles familie endnu større og består ikke kun af Nicoles søster, mand Winfried og døtrene Marie-Claire og Joëlle. Den 49-årige Nicole er også blevet bedstemor. D. 31. august 2011 bragte deres redebyggende datter, Marie-Claire, som er uddannet talepædagog,  en lille datter, Mara til verden. Nicole har fundet glæde i sin rolle som bedstemor og synger gerne for sit lille barnebarn.

Nicole-01
Kilde: http://www.nicole-4-u.de/

Simpelthen Nicole

Nicole har været i show branchen, lige så længe som Grand Prix-vinderen har haft krøller.

Omgivet af sin familie er hun bare Nicole. Derhjemme hjælper hun gerne til eller overtager køkkenarbejdet og gør noget for de andre. Hun fortalte til dagsavisen “Die Welt,” at hun gerne i fælleskab med sin nevø står i køkkenet og vasker op.

Rødder i Saarland

Hendes fristed sammen med familien er i den nordlige stat, Saarland Norfelden, hvor hun selv tilbragte barndommen med sin søster og bror. Siden 1999 har hun været æresborger hos de 10.000 indbyggere og modtog Saarlands fortjenestemedalje.

Kærlighedserklæring til sin familie

Selv om det ikke er nævnt udtrykkeligt i alle Nicoles sange, så kan fans i mange tekster høre, hvor meget kærlighed der er til Nicoles familie, og mange linjer synes at være skrevet specielt til enten hendes mand eller hendes døtre. I sangen “Ich tanz´auf Wolken” fra albummet “Beleite mich” synger hun med et kys: “Frag´mich manchmal, wie wär´das leben ohne dich, doch – ganz ehrlich – wirklich wissen will ich´nicht. (Spørg mig noglegange, hvordan er livet uden dig, men – hvis jeg skal være helt ærlig – ønsker jeg virkelig ikke at vide det)”. Dette er blot et eksempel på en af de mange sange, hun har dedikeret til sin familie. Hendes mand, Winfried ledsager Nicole, der i år fejrer sin 50-års fødselsdag, såvel i privatlivet som professionelt, da han er blevet hendes manager.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

 

Det skal du læse