Nicole på plads 29

Hendes nye album “Alles nur für Dich” er steget til plads 29 på hitlisterne. Det er et godt varsel, for allerede under produktionen var Nicole meget tilfreds med sine nye sange til albummet, hun kan ikke forklare hvordan hun efter al den tid, stadig kan komme med nye tekster, men det er jo dejligt at man stadig kan være så alsidig. Og hun har ret.

Sangene er spændende, de har særlige karakterer og kendetegner i høj grad troværdighed. Med denne troværdighed formår Nicole at samle stumperne op i en bred vifte af emner uden at det virker unaturligt.

Der er også to duetter på cd´en, en med super talentet og mundharmonika spilleren Michael Hirte, der sammen med Nicole spiller balladen “Deinen korf in meinen schoss”. Og så er der lidt uventet, en sang om Parkistans undertrykkende kvinder “wir sind da leben”.

Siden 2005, har Nicole haft et kreativ team bag sig, og dem kan hun naturligvis takke for sin vellykkede succes. Samt producer Armin Petrl og brødrene Giorgio og Martin Koppehele der er ansvarlig for sammensætning, arrangementer og produktion.

cd cover

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse