Natalie Lament og hendes “Traum von Hollywood”

Kilde: Natalie Lament Facebook

I 2017 udgav Natalie Lament to albums “Schlager mit Herz” og “Unbstechlich” og udgav også to singler i foråret fra “Unbestechlich”, med “Wo Warst Du” en hurtig sang og i efteråret med “Cucina Divina” et rolig nummer.

Kort før årsskiftet udkom titlen “Wintergefühle”, en duet med Rudi Bartolini. Og nu er der en anden udgivelse, den tredje single release fra “Unbestechlich”: “Mein Traum von Hollywood” – en Discofox titel, der tager lytterne med ind i Natalie Laments drømmeverden. Her kan du lytte til sangen eller se den:

Titlen er skrevet af Andreas Goldmann, Timo Peter og Franz Brachner og understreger det succesrige samarbejde med Stefan Pössnicker som en af de mest succesrige musikproducenter af den tyske schlagerscene.

Ejeren af musikmærket “Mania Music”, der også repræsenterer Andreas Berg, Fantasy, Andreas Gabalier, Sunrise og Tanja Lasch, har også udgivet denne sang til Natalie Lament sammen med Timo Peter på YOYOMANIA.

“Schlagergefühle” med Natalie Lament på “Melodie TV”
I 2017 lavede hun sig et navn som sanger. Selv som en “vært” kan Natalie ses hver fredag kl. 19.30 ur i showet “Schlagergefühle” på Melodie TV. Flid, ambition, evner og motivation – det er de smukke Wittenberger evner.

På Schlager cruise fra 1.-8.9.2018!

Som en særlig højdepunkt i Natalie Lament kalender er der fra 1. til 8. september 2018 et Schlager-krydstogt i de norske fjorde, hvor Natalie sammen med mange andre Schlager-kolleger er med ombord.

Kilde: Schlager.de

Tracklist

 1. Titel 1
 2. Da Ist Heimat in Mir
 3. Ein Treues Herz
 4. Feste Zu Feiern
 5. Zwei Fischerboote
 6. Die Rose Von Sudtirol
 7. Mein Leben Ist Musik
 8. La Bella Mia
 9. Eine Rose
 10. Gute Freunde
 11. Hande Hoch
 12. Allein Der Zauber Der Berge
 13. Flieg Mit Mir Fort
 14. Mille Grazie

Unbestechlich Kan købes her: Unbestechlich

Det skal du læse