Nadine Fabielle “Sieben Wünsche frei”

Syv er et magisk tal – især i et eventyr. Syv fortryllede svaner på himlen, syv år er hans lykke i det fremmede, syv dværge samles omkring snehvide. Men den gode fe opfylder kun tre ønsker.

Dette er nu ændret: Nadine Fabielle synger sin brandaktuelle nye single “Sieben wünsche frie”. Hun er ingen fe, intet overnaturligt væsen. Stadig hendes stemme synes ikke at komme fra denne verden – så klar, så indgående, så berørende, kritikerne taler allerede om ” uhørt opdagelse”.

Fabelagtigt? Uanset om: Singlen “Sieben wünsche frei” er den første single fra det nye album “Es war einmal”(udkommer den 28. februar 2014) fra Nadine Fabielle (TELAMO/Sony music). På hendes album er de velkendte temaer fra eventyr og legender genfortolket. Forfatterduoen Harald Maag (tekst) og Stefan Krug (tekst, komposition, producent) skriver den unge kvindes lyrik og musikalsk fortolkning af eventyr fra Grimm, Andersen og Co.

Nadine_Fabielle_Sieben_Wunesche_frei

Diskofoxen “Sieben wünsche frei” synger om det magiske øjeblik af en stor kærlighed, og da alt er med i den, har sangen charme: En poetisk og følsom tekst med en iørefaldende melodi og frem for alt en fremragende stemme og udtryksfuldhed fra Nadine Fabielle.

Så kan man ikke ønsker sig mere. Undtagen et: At hører mere fra denne skønne sangerinde.

“Sieben wünschen frei” vil fra den 17. januar 2014 være tilgængelig som download overalt.

[box_info]Kilde: Telamo.de[/box_info]

Det skal du læse