Nadine Fabielle – Es war einmal

Hun har en usædvanlig klar og berørende stemme, og med sin karisma trækker hun sit publikum ind i fortryllelse og er den nye stjerne på schlagerhimlen: Nadine Fabielle. Den 28. februar 2014 udkommer hendes første album fra TELAMO. Hun tager os med til en magisk verden …

Der var engang … sådan starter eventyret. Hvem kan ikke lide at høre det som barn? Hvem husker ikke det som voksen? Det var den tid, hvor alle drenge havde en helt og alle piger en prinsesse. Altid vandt de gode, og de onde blev besejret.

 “Es war einmal” – sådan hedder det aktuelle album fra den unge sangerinde Nadine Fabielle.

Femten sange er der på albummet, og de er hver for sig  fabelagtigt smukke. Det er ikke kun sange som “König der Frösche,” “Dornröschenschlaf” og “Bäumchen rüttle dich,” som bærer de populære eventyrsnavne,  alle tekster og melodier er blevet rørt ved af forfatterduoen Stefan Krug (også producent) og Harald Maag. Hun har også fået støtte af blandt andet Andre Stade, der er baggrundssanger.

Her har vi traditionelle fortolkninger af brødrene Grimm, der ikke blot er fortalt som lyrik, men også frem for alt har forfatternes egne synspunkter. De viser sig også bemærkelsesværdige i schlagerverdenen ikke ikke kun i en intakt eventyrsverden. Såsom handler det i sangen “Spieglein an der Wand” om en falsk følelse af sig selv, “Der Zinnsoldat” beskriver en gribende og ulykkelig kærlighed, og i sangen “Der rote Luftballon” handler det om et moderne mirakel: murens fald. Sangen “Der schwarze Schwan” er en rørende ballade om en overvældende længsel.

“Im Märchen”(I eventyret) siger Nadine Fabielle: “Du kan fortælle triste eventyr, uden at virke alt for hård”. Fokus er naturligvis den unikke fortolkning af sangene fra den unge sangerinde. Ligegyldigt om det er en rørende ballade, flotte op-temponumre eller iørefaldende popschlagere, så afslører repertoiret fra den 28-årige en høj kvalitet i hendes vokal. Som om en fe har stået ved hendes seng og givet hende denne vidunderlige stemme.

Ikke underligt, da det altid har været en stor drøm fra Nadine Fabielle at blive sangerinde. Selv om hun ikke har noget imod det, var det dog aldrig hendes mål at blive berømt. At synge er bestemt hendes lidenskab i livet. “Når jeg er forkølet og ikke kan synge, har jeg det meget ubehageligt,” fortæller hun. Det er heldigt for os og for hende, at det ikke sker så tit.

Nadine_Fabielle_es-war-einmal

Med den samme omhu som Goldmarie, der er hendes forbillede i det virkelige liv, har Nadine Fabielle for længst erobret en anselig fanskare. Om succesen siger hun: “Jeg lever min drøm”.

Uanset, om det er for en lille kreds af familien eller ved en koncert foran et stort publikum,  er hendes påstand altid den samme: “Jeg prøver altid at trække folk ind i min magi, jeg vil begejstre dem, røre dem”. Så når en lytter kommer til hende, og de krammer uden et ord, så er det for Nadine Fabielle ‘et magisk øjeblik’. Et sådan øjeblik skete faktisk efter en autografskrivning. “Det var en ældre dame med tårer i øjnene, og til sidst stod jeg også med tårer i øjene,” fortæller Nadine. Det er disse små øjeblikke, fortæller Nadine, der giver det hele mening. For hende selv kan det være sne, der glitrer i solen eller nogle ord fra fremmede mennesker, men frem for alt er det disse ‘magiske’ øjeblikke: Når hun føler, at hendes musik gør andre glade. “Det er noget, jeg kan være stolt af senere,” siger hun smilende. Hun drømmer om en lille familie med børn, som også skal have læst eventyr højt.  Spørgsmålet er unødvendigt– selvfølgelig vil hun også synge for sine børn – mest af alt sine egne sange.

Nu kan alle blive som børn igen med de skønne sange på den nye album “Es war einmal” fra Nadine Fabielle (TELAMO/Sony music). “Es war einmal” kaldes den nye start på sangerindens karriere, der indtil for nylig var stemme i projektet “Lillie Sander”. “Nadine er mit rigtige navn, jeg kommer tilbage til mig selv,” fortæller hun. Og navnet Fabielle er en hyldest til hendes ynglingsfigur fra eventyret “Den Lille havfrue” af den store H. C: Andersen: Arielle.

[box_info]Albummet “Es war einmal” er i butikkerne fra den 28.februar 2014 og kan også købes som download. Man kan købe den her Nadine Fabielle – Es War Einmal[/box_info]

[box_info]Kilde:TELAMO.de[/box_info]

Det skal du læse