Når kærlighed visner: De mest skandaløse skillesmisser

Kærlighed, i medgang og modgang – Kærligheden er et mærkeligt spil … og varer ikke altid for evigt! Det kan blive temmelig grimt til tider. SchlagerPlanet kigger på de bitterste og mest bizarre skilsmisser i schlager verden, for eksempel af Thomas Anders, Ireen Sheer og Nino de Angelo.

Kærligheden er nok den bedste følelse nogensinde! For mange er et bryllup kærlighedens kroning, et løfte, der skal holde den følelse af lykke for evigt. Men det kommer ofte til en anderledes afslutning – selv for vores popstjerner. Når de lyserøde skyer er drevet forbi, dukker der ofte meget negative følelser op og giftpile bliver affyret. Dette kan være særligt dårligt, hvis man er i offentligheden som et par og en næsten blodig krig kæmps i medierne. Et par eksempler:

Hvilken slags par var de! To solbrunede og en overdimensioneret Nora-kæde rundt om halsen, som vidne til Nora Billing og Thomas Anders, tilbage i 80’erne. En barndomskæreste, der startede så romantisk og sluttede i retten. I årevis smilede den tidligere Modern Talking sanger, med den obligatoriske Nora-kæde på hvert foto, i 14 år var de sammen.

Men Anders, som nu er gift med sin anden kone Claudia og har en søn med hende, skrev i sin selvbiografi “100 procent Anders” nogle ting, som ekskonen ikke kunne lide. Blandt andet beskyldte han hende for ekstravagance og luksus og sygelig jalousi.

Nora gik i retten og vandt endda. De to havde nemlig underskrevet en fortrolighedsaftale i 1999, der forbyder offentliggørelse af private ting fra ex-forholdet. I modsætning hertil overtrådte Anders naturligvis denne aftale og skulle ifølge retsafgørelsen tage de relevante passager ud af bogen, og må ikke skrive et ord om sin eks. Men Thomas Anders har haft glæde af denne krig. For på Amazon, steg salget af hans bog voldsomt, så negative overskrifter var i dette tilfælde tilsyneladende bedre end ingen.

Modern Talking kollega Dieter Bohlen delte også i sin biografi, kraftigt ting om sin tidligere Verona Pooth. Hun returnerede ilden næsten 15 år senere, i sin egen biografi, som dukkede op her i 2019.

Nino de Angelo fik det flere gange

En anden af ofrene for skilsmissekrigen er Nino de Angelo. Schlagerstjernen med den bløde stemme har ikke kun en grim skilsmisse bag sig. Hans tidligere hustru Renée Gorgolione kom med alvorlige påstande efter opbruddet: Ægteskabet af de to varede mindre end et år og gav nogle eksplosive emner af samtale: De Angelo var privat insolvent da han mødte ejeren af baren på Mallorca, der ejede sin egen bar der i Porta Nous.

Kærligheden startede lidenskabeligt og endte brat – med en sms. Nino brød op da hans konkurs udløb, ifølge Gorgolione. De Angelo afviser disse påstande. Den alvorlige blodsygdom, der fik stjernen til hospitalet i nogle måneder, gjorde ham i en positiv forstand mere egoistisk, som først skulle passe på sig selv – og Renée ville simpelthen ikke have forstået det. Og selv med sin næste kone, Larissa, var ægteskabets ende ikke særlig harmonisk

Ireen Sheer har også skilsmissekrigs erfaring

Ireen Sheer kan også hævde at have mødt alle facetter af den berømte “Skilsmissekrig”. Med sin tidligere mand Gavin du Porter førte hun en frygtelig mudderkamp i ni år, der kun fandt sin længe ventede ende i 2009. Heldigvis er hun sådan en positiv person, Sheer understreger det igen og igen, ellers ville hun for længst have været syg af denne periode.

I 24 år var hun sammen med den mand, der skulle gøre hendes liv til et helvede. Først smed han hende ud af huset og fortalte hende at hun have bedraget ham. Det burde have været den anden vej! Så blev Ireen forelsket i Gavins bedste ven, ganske vist et meget smertefuldt faktum for eksen.

Sheer lader huset rydde ud i hans fravær, han kalder hende en “tyveknægt”, hun frigør ham fra alle funktioner som leder, fører og producent. Retten bestemmer: Ireen Sheer skal returnere alle aktiver. En evig frem og tilbage, som endelig blev forseglet med et endeligt skilsmissedekret, og det rydde vejen for ægteskabet med sin langvarige partner og Du Porters tidligere bedste ven Klaus – Jürgen Kahl.

Skilsmissekrig! Nej tak! Der er en anden måde

At en skilsmisse ikke altid slutter i en krig, er der andre eksempler. Især Helene Fischer og Florian Silbereisen beviser efter deres forhold – at der er en anden måde. Begge taler med hinanden i de højeste toner, ønsker hinanden held og lykke samt fremviser deres venskab, selv uden at være par.

Et andet eksempel er Maite Kelly. Hun og hendes ex Florent Raimond siger ikke et ondt ord om hinanden. Og også Tanja Lasch og Martin Hein fra Fantasy viste deres klasse i skilsmissen.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse